Sluiten
Jimmy - Maandag 11 Maart 2024

Ontdek Princess Peach: Showtime!

Twintig jaar na de 3DS-game Super Princess Peach, keert de prinses terug in een fonkelnieuw avontuur op de Nintendo Switch! In deze actie-platformer maak je je - samen met haar trouwe Toads - op voor een uitje naar het Sprankeltheater, waar je een avond gaat beleven die allesbehalve rustig verloopt!

De druiven zijn zuur in dit nieuwe avontuur!

Maak kennis met de boosaardige tovenares Grape en haar zure metgezellen, die opduiken om de show te stelen in het Sprankeltheater. Dit keer staat niet het Mushroom Kingdom op het spel, maar de glansrijke theatervoorstellingen. Peach, bijgestaan door de vastberaden Stella, staat voor de taak om de voorstelling te redden van de ondergang.

Verschillende levels en gameplay

Stap binnen in de betoverende wereld van de theatervoorstellingen, elk vertegenwoordigd door unieke levels waarin Peach zich verkleedt volgens het thema. Word een Zwaardvechter Peach, een Ninja Peach, of zelfs een Banketbakker Peach en beleef de magie van transformaties terwijl je het theater redt.

Makkelijk te spelen

Laat je niet misleiden door de steeds veranderende gameplay - Princess Peach: Showtime! is toegankelijk voor alle spelers. Met een simpele A-knop om te springen en de B-knop voor aanvallen, zul je moeiteloos door de betoverende levels navigeren.

Een garderobe waar je u tegen zegt

Ontdek de uitgebreide garderobe van Princess Peach! Van de iconische roze jurk tot een scala aan verbluffende outfits, de kostuumwinkel biedt je de mogelijkheid om Peach een geheel nieuwe look te geven. Verzamel in-game valuta om jouw favoriete outfits te bemachtigen en stel de perfecte outfit samen voor elk avontuur.

Volledig Nederlandstalig!

Goed nieuws, want Princess Peach: Showtime! is volledig vertaald naar het Nederlands, waardoor de game nog toegankelijker is voor jongere spelers. Nintendo heeft sinds de Switch-generatie stappen gezet om games te lokaliseren voor het publiek in de Lage Landen, waardoor je nu volledig kunt genieten van het avontuur in je moedertaal.

Princess Peach: Showtime! wordt uitgebracht op 22 maart voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »