Sluiten

Over ons

Your Resource for Games!

In het hart van Utrecht begon het allemaal, met een eenvoudige kast vol videogames en een ontembare passie voor gaming. Broers Aswien en Jay Oemrawsingh brachten deze liefde voor games tot leven en lanceerden GameResource in 2012. In een tijd waarin de wereld van videogames volop in beweging was, stapten ze met onverschrokken vastberadenheid de arena binnen en richtten een online gamestore op die persoonlijkheid, frisheid en enthousiasme ademde.

Van die bescheiden start zijn we gegroeid en hebben we nu een netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland. Dit stelt ons in staat om jou de scherpst mogelijke prijzen te bieden! Sinds 2015 breiden we onze activiteiten uit naar B2B-diensten voor bedrijven in binnen- en buitenland, en ook andere videogame retailers profiteren van onze concurrerende prijzen en dezelfde persoonlijke en flexibele service die je als consument van ons gewend bent!

Missie 

Bij GameResource draait alles om jou. Onze missie is simpel: je snel, persoonlijk en tegen de meest betaalbare prijs aan jouw favoriete games helpen. Of je nu jong of oud bent, een casual gamer of een hardcore fan, bij GameResource vind je altijd wat je zoekt, en meer. Wij zijn er voor elke gamer, met de beste klantenservice als onze trouwe metgezel.

Visie

Wij willen kwaliteit leveren op alle fronten. Kwalitatief hoogstaande hard- en software aanbieden, met de beste mogelijke persoonlijke service. Wij doen altijd ons uiterste best om je het gevoel  te geven dat GameResource de enige 'Resource for Games' is. Niet omdat we de beste prijs hebben, maar omdat alle gamers koning zijn bij ons! Persoonlijke service is voor ons de leidraad: voor gamers, door gamers! Uiteindelijk kent elke gamer in Nederland en België ons als de game webshop met de beste 'customer service' op de gamesmarkt.

Wij streven naar absolute kwaliteit in alles wat we doen. Onze hardware en software zijn van de hoogste kwaliteit, en onze persoonlijke service staat volledig in het teken van jou. Het draait niet alleen om de beste prijs, maar ook om de ervaring. We willen dat elke gamer in Nederland en België ons kent als de 'Resource for Games' met de allerbeste klantenservice op de markt. Persoonlijke service is voor ons geen optie, het is onze kernwaarde. We zijn gamers, voor gamers!

Van kast tot kantoor

Van de bescheiden kast waar het allemaal mee begon, tot ons bloeiende kantoor: het is een lange en geweldige reis geweest. Hier is een blik op het begin van onze reis, van de woonkamer tot het magazijn. Dit is waar het allemaal begon, en we zijn trots op hoe ver we zijn gekomen!

GameResource, Your Resource for Games!   
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »