• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Your Resource for Games!


GameResource is ontstaan uit de gezamenlijke passie voor videogames van twee broers uit Utrecht: Aswien en Jay Oemrawsingh. In 2012 besloten ze om in de roerige markt van videogames met de nodige hoeveelheid lef en ondernemingsdrift een nieuwe, frisse en persoonlijke online gamestore te openen.
 
Inmiddels hebben we meerdere leveranciers in binnen en buitenland, waardoor we jou de scherpst mogelijk prijs kunnen aanbieden! Sinds 2015 levert GameResource ook B2B aan verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Door onze competitieve prijzen profiteren nu ook andere videogame retailers mee. Ook zij ervaren de persoonlijke en flexibele service die je als consument van ons gewend bent!


Missie 

GameResource heeft als missie je snel, persoonlijk en voor een zo laag mogelijke prijs aan een game te helpen. Ieder type gamer wordt geholpen door middel van de beste customer service. Of je nu jong of oud bent, een casual of hardcore gamer, bij Gameresource ben je aan het juiste adres!


Visie

Wij willen kwaliteit leveren op alle fronten. Kwalitatief hoogstaande hard- en software aanbieden, met de beste mogelijke persoonlijke service. Wij doen altijd ons uiterste best om je het gevoel  te geven dat GameResource de enige 'Resource for Games' is. Niet omdat we de beste prijs hebben, maar omdat alle gamers koning zijn bij ons! Persoonlijke service is voor ons de leidraad: voor gamers, door gamers! Uiteindelijk kent elke gamer in Nederland en België ons als de game webshop met de beste 'customer service' op de gamesmarkt.

GameResource, Your Resource for Games!