• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Your Resource for Games!


GameResource is ontstaan uit de gezamenlijke passie voor videogames van twee broers uit Utrecht: Aswien en Jay Oemrawsingh. In 2012 besloten deze twee broers om in de roerige markt van de videogames met de nodige hoeveelheid lef en ondernemingsdrift, een nieuwe, frisse en persoonlijke online gamestore te openen.

Inmiddels hebben wij meerdere leveranciers in binnen en buitenland, vandaar dat wij u de scherpste prijs mogelijk kunnen aanbieden. Sinds 2015 levert GameResource ook B2B aan verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Door onze competitieve prijzen profiteren nu ook andere videogame retailers mee. Ook zij ervaren de persoonlijke en flexibele service die u als consument van ons gewend bent!


Missie 

GameResource heeft als missie u snel, persoonlijk en voor een zo laag mogelijke prijs aan een game te helpen. Gamers van alle leeftijden en iedere type gamer wordt geholpen door middel van de beste customer service en is bij Gameresource dus aan het juiste adres!


Visie

Wij willen kwaliteit leveren op alle fronten. Kwalitatief hoogstaande hard- en software aanbieden, met de beste mogelijke persoonlijke service. Wij doen altijd ons uiterste best om u het gevoel  te geven dat GameResource uw enige 'Resource for Games' is. Niet omdat we de beste prijs hebben, maar omdat alle gamers koning zijn bij ons. Persoonlijke service zal voor ons de leidraad zijn in de aankomende jaren. Uiteindelijk kent elke gamer in Nederland en België ons als de game webshop met de beste 'customer service' op de gamesmarkt.

GameResource, Your Resource for Games!