Sluiten
Jimmy - Woensdag 13 Maart 2024

Ontdek Outcast: A New Beginning!

Welkom terug in de adembenemende wereld van Adelpha, waar Cutter Slade na 20 jaar opnieuw de hoofdrol speelt. Dit langverwachte vervolg op de bekroonde actie/avontuur hit belooft een onvergetelijke reis vol spanning en humor uit de jaren 90!

Bepaal je eigen verhaal

In deze vernieuwende game sta je oog in oog met de gevaren van een niet-lineaire open wereld, bewapend met een jetpack en een arsenaal aan aanpasbare wapens. Jij bepaalt je eigen verhaal terwijl je de Talan-cultuur ontdekt en de planeet redt van een angstaanjagende robotinvasie.

Een nieuw begin

Outcast: A New Beginning brengt het originele team weer samen om de betoverende wereld van Adelpha opnieuw tot leven te wekken. Duik in een meeslepend verhaal vol gevaarlijke wezens, waar het lot van de planeet rust op jouw schouders. 

Word de held!

Word de held die Adelpha nodig heeft terwijl je jouw jetpack gebruikt om te springen, vliegen en glijden door een adembenemende omgeving. Stel je eigen wapen samen uit tientallen modules en versla de robotindringers die de wereld bedreigen.

Ontdek de mysteries van Adelpha

Verken een grenzeloze wereld, ontdek verborgen schatten en maak kennis met de fascinerende Talan-cultuur. Samen met Cutter Slade vorm je het lot van Adelpha, waar het verleden en de toekomst samenkomen in een uniek avontuur.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een meeslepende ervaring, vergezeld door een epische soundtrack van de originele componist van Outcast, Lennie Moore.

Outcast: A New Beginning wordt uitgebracht op 15 maart. Je vindt de gamehier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »