Sluiten
Jesse - Vrijdag 22 December 2023

Ontdek de gameskalender van januari!

Nu het nieuwe jaar eraan komt, kunnen gamers zich verheugen op een knallend begin met een opwindende line-up van game releases in januari. De gameskalender voor deze maand belooft een spannende mix van genres en langverwachte titels die zeker de aandacht zullen trekken. 

Prince of Persia: The Lost Crown

Deze eerbetuiging aan het baanbrekende origineel neemt je mee op een angstaanjagende reis door de ogen van een van de twee hoofdpersonages: Edward Carnby of Emily Hartwood. Diep in het zuiden van de jaren 20 is Emily's oom op mysterieuze wijze verdwenen.

Samen met de privédetective Edward Carnby begint ze aan een zoektocht naar Derceto Manor, een instelling voor geesteszieken waar duistere geheimen verborgen liggen.

Prince of Persia: The Lost Crown wordt op 18 januari uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

The Last of Us Part II Remastered

The Last of Us Part II Remastered is een geüpgradede versie van het oorspronkelijke meeslepende en geprezen actie-avontuur, ontwikkeld door Naughty Dog. Deze remastered editie is speciaal ontworpen voor de PlayStation 5, waardoor spelers kunnen genieten van verbeterde graphics, soepelere gameplay en indrukwekkende prestaties.

De game bouwt voort op het aangrijpende verhaal van Ellie, een jonge vrouw die in een meedogenloze post-apocalyptische wereld probeert te overleven. The Last of Us Part II Remastered levert verbeterde visuele details, met realistischere personages, adembenemende omgevingen en verbluffende cinematografie. De kracht van de PlayStation 5 wordt optimaal benut om een meeslepende ervaring te bieden, waarbij de emotionele diepgang van het verhaal nog intenser wordt.

The Last of Us Part II Remastered wordt op 19 januari uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

Another Code: Recollection

De geliefde Nintendo DS-game "Another Code: Two Memories" en diens opvolger, oorspronkelijk uitgebracht op de Wii onder de titel "Another Code: R – A Journey Into Lost Memories", zijn nu volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch! In dit boeiende verhaal ontvangt de jonge Ashley een mysterieuze brief van haar vader, van wie ze al die tijd had aangenomen dat hij niet meer in leven was.

Another Code: Recollection wordt op 19 januari uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Like a Dragon: Infinite Wealth

Betreed een meeslepende open wereld gecreëerd door Ryu Ga Gotoku Studio, waarin een intens en boeiend avontuur op je wacht. In Like A Dragon: Infinite Wealth worden twee opmerkelijke helden samengebracht door het noodlot, maar er zou wel eens meer aan de hand kunnen zijn dan ze aanvankelijk dachten.

Deze game introduceert je aan Ichiban Kasuga, een vastberaden boef die herhaaldelijk heeft geprobeerd op het rechte pad te blijven, en Kazuma Kiryu, een gebroken man die zijn laatste dagen slijt.

Like a Dragon: Infinite Wealth wordt op 26 januari uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

Tekken 8

Stap binnen in een nieuwe dimensie van episch vechtplezier met Tekken 8, het nieuwste meesterwerk van Bandai Namco Entertainment. Deze langverwachte toevoeging aan de befaamde Tekken-franchise tilt de intense vechtactie naar ongekende hoogten.

Ontdek een adembenemende line-up van iconische vechters, zowel oude favorieten als verrassende nieuwkomers, met elk een unieke set verbluffende moves en vechtstijlen. Tekken 8 introduceert baanbrekende graphics en realistische animaties, waardoor de gevechten tot leven komen als nooit tevoren.

Duik in een meeslepend verhaal vol intriges, verraad en onverwachte wendingen, terwijl je jouw gekozen vechter door uitdagende scenario's leidt. Het verbeterde singleplayer-avontuur wordt aangevuld met een uitgebreid online multiplayer-systeem, waar je jouw vaardigheden kunt meten met spelers over de hele wereld.

Tekken 8 wordt op 26 januari uitgebracht voor PS5, Xbox Series X en PC. Je vindt de game hier!

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »