Sluiten
Jesse - Woensdag 29 November 2023

Ontdek de gameskalender van december!

Dit is de gameskalender van december!

Terwijl de sneeuwvlokken neerdalen en de feestdagen naderen, dompelen we ons onder in de verwarmende gloed van virtuele werelden en boeiende releases van de maand december!Batman: Arkham Trilogy

Ontdek de duistere en meeslepende wereld van Gotham City met de Batman: Arkham Trilogy! Stap in de schoenen van de Batman en ervaar het ultieme avontuur terwijl je de strijd aangaat met iconische schurken zoals de Joker, Two-Face en de Riddler.

Met meeslepende gameplay, verbluffende graphics en een meeslepend verhaal biedt deze trilogie de ultieme Batman-ervaring. Beheers de vechtstijl van de Caped Crusader, los complexe puzzels op en navigeer door de duistere steegjes van Gotham.

Bereid je voor op een epische reis vol actie, mysterie en de ware geest van Batman. Duik in de schaduw en verdedig Gotham City tegen het kwaad!


Batman: Arkham Trilogy wordt op 1 december uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

The Dark Prince neemt je mee in het verhaal van Psaro, de vervloekte demonenprins die monsters niet persoonlijk kan aanvallen. Als Monster Wrangler vormt hij een leger.

Terwijl Psaro jaagt op machtige monsters, ervaar je de wisselende seizoenen van Nadiria en zijn unieke omgevingen, van borrelende lavarivieren tot oude ruïnes en torenhoge cakeconstructies. De goedhartige elf Rose vergezelt je op je zoektocht naar krachtigere monsters.

Psaro's sleutel tot succes ligt in de kunst van synthese, waarbij het combineren van monsters hem dichter bij zijn doel brengt om heerser te worden over Monsterkind, de ware meester ervan.

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince wordt op 1 december uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 
The Walking Dead: Destinies

In The Walking Dead: Destinies, dat zich afspeelt in het vroege stadium van de serie, heb je als speler de unieke mogelijkheid om beslissingen te nemen die de personages in de originele serie niet hebben genomen.

Je stapt in de wereld van Rick Grimes, startend met een eenzame wandeling in een ziekenhuis te midden van de dood. Verzamel medestanders en navigeer door de apocalyps langs iconische locaties zoals Atlanta, de Greene-boerderij, de gevangenis en Woodbury. 


De fysieke versie van The Walking Dead Destinies wordt op 1 december uitgebracht voor PS4, PS5, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 The Lord of the Rings: Return to Moira

Wanneer je door Lord Gimli Lockbearer wordt geroepen naar de Misty Mountains, krijg je de verantwoordelijkheid over een groep dwergen die de verloren buit uit Moria (bekend als Khazad-dûm of Dwarrowdelf) moeten terughalen.

Samenwerkend overleven, bouwen en de oude mijnen verkennen, sta je voor mysterieuze en dodelijke gevaren! In het steeds veranderende rijk van Moria, dat bij elke speelsessie uniek is, wachten avonturen die nooit hetzelfde zijn. Verken de dwergensteden solo of sluit je online aan bij mede-avonturiers. Diep in de mijnen liggen kostbare materialen en uitrusting om te maken, maar wees voorzichtig, graven kan lawaai maken. In de stilte schuilen sluimerende gevaren: waar geluid is, ontstaan gevechten.

Ontdek de geheimen van drie legendarische bergen, delf waardevolle metalen, vecht voor overleving en trotseer onnoembare krachten terwijl je het mysterie van de Schaduw ontrafelt!

The Lord of the Rings: Return to Moira wordt op 5 december uitgebracht voor PS5. Je vindt de gamehier!

Fitness Boxing: Fist of the Northstar

Optimaliseer je dagelijkse trainingsroutine, behaal moeiteloos je fitnessdoelen en onthul een nieuw, legendarisch lichaam! Terwijl we de essentiële elementen van Fitness Boxing behouden, introduceren we in dit nieuwe hoofdstuk personages en omgevingen uit de meeslepende wereld van Fist of the North Star, waardoor je workouts nog doeltreffender worden!

Laat je begeleiden door niemand minder dan de iconische figuren uit Fist of the North Star. Fitness Boxing is een bokstrainingsspel dat gebruikmaakt van de Joy-Con, waardoor je in de stijl van een ritmegame verschillende stoten kunt uitdelen, terwijl je instructies ontvangt van in-game trainers met stemmen van gerenommeerde stemacteurs. In Fitness Boxing: Fist of the North Star zullen Kenshiro, de legendarische hoofdrolspeler van Fist of the North Star, en zijn rivalen fungeren als je persoonlijke trainers.

Een geheel nieuwe Battle-modus is toegevoegd, waarmee je vijanden kunt verslaan op dezelfde opwindende manier als in een ritmegame. Het spel biedt twee boeiende spelmodi waarin je trainingen ervaart met een sterke focus op actie: Outlaw Battle, waarin je talloze outlaws met je stoten verslaat, en Boss Battle, waarin je het opneemt tegen de geduchte rivalen van Kenshiro, zoals Raoh.

Fitness Boxing: Fist of the Northstar wordt op 5 december uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier! 

Bomb Rush Cyberfunk

Ontdek Bomb Rush Cyberfunk van Team Reptile, een futuristische wereld ontworpen door Dion Koster. Hier nemen trendy graffiti-crews, uitgerust met persoonlijke boostpacks, het tegen elkaar op om de controle over de straten te claimen.

Stap in je eigen "cypher" en voer diverse activiteiten uit, zoals dansen, graffiti spuiten, beats verzamelen, trucs combineren en de confrontatie aangaan met de politie, dit alles terwijl je jouw aanspraak maakt op de uitgestrekte metropool Nieuw-Amsterdam.

Maak kennis met Red, een graffiti-artiest die zijn eigen hoofd heeft verloren en nu een cyberhoofd gebruikt om zich te verplaatsen. Op zoek naar zijn wortels sluit hij zich aan bij de Bomb Rush Crew, samen met Tryce en Bel. Hun gezamenlijke doel: de beste graffiti-crew van de stad worden. Naarmate ze meer territorium veroveren, ontrafelen ze niet alleen het mysterie rond wie Red's hoofd heeft afgesneden, maar ontdekken ze ook hoe diep zijn menselijke kant verweven is met de wereld van graffiti.


Bomb Rush Cyberfunk wordt op 5 december uitgebracht voor de Nintendo Switch, PS5, Xbox One, Xbox Series X. Je vindt de game hier!

 Skater XL

Ontdek de ultieme vrijheid van authentiek skateboarden met ongekende precisie en controle dankzij Skater XL!

Skater XL biedt de volledige ervaring van vloeiend skateboarden op het unieke mobiele platform van de Switch. Na jaren van ontwikkeling heeft Easy Day Studios een zeldzaam vloeiende 60 FPS-ervaring weten te optimaliseren, zowel in de handheld- als dock-modus. Het behoudt daarbij het kenmerkende, op fysica gebaseerde gameplaygevoel waar al meer dan 1 miljoen gamers van hebben genoten.

 

Skater XL op de Nintendo Switch blijft trouw aan zijn essentie, en biedt een open, creatieve speeltuin waar je op je eigen tempo kunt skateboarden, filmen en relaxen. Met toevoegingen zoals freeskate-multiplayer, een uitgebreide replay-editor, de mogelijkheid om je personages aan te passen, en een groeiende bibliotheek met door gebruikers gegenereerde skate-uitrustingen en kaarten, brengt Skater XL de soepelste en meest responsieve realistische skateboardgame ooit naar de Switch.

Skater XL wordt op 5 december uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

Je dompelt jezelf onder in elk verhaal dat de wereld van de duistere toekomst te bieden heeft. Deze editie bevat elke gameplay-update en alle eerder uitgebrachte content in één pakket, inclusief de geprezen spionagethriller-uitbreiding Phantom Liberty.

Creëer je eigen Cyberpunk-personage en word een stedelijke outlaw met cybernetische verbeteringen, en bouw je legende op in de straten van Night City.

Ga op gedurfde avonturen en bouw relaties op met onvergetelijke personages, waarvan de lotgevallen worden gevormd door de keuzes die jij maakt.

Beslis over het einde van het verhaal, waarbij jouw keuzes in het basisspel en de spionagethriller Phantom Liberty een complex web van gevolgen creëren, dat de lotsbestemming van de personages om je heen - en die van jezelf - bepaalt.

Verken de futuristische stad, Night City, die bruist van activiteiten, bezienswaardigheden en ontmoetingen met diverse personages. Het is aan jou om te beslissen waar je naartoe gaat, wanneer je gaat en op welke manier je daar arriveert.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition wordt op 5 december uitgebracht voor PS5, Xbox Series X, PC. Je vindt de game hier! 

Avatar: Frontiers of Pandora

Na een periode van 15 jaar, waarin je ontvoerd was door de militante corporatie RDA engeconditioneerd werd om hun doelen te dienen, ben je eindelijk vrijgelaten. Nu, als een vreemdeling in je geboorteplaats, rust de taak op jou om opnieuw verbinding te maken met je verloren erfgoed. Ontdek wat het werkelijk betekent om een Na'vi te zijn door samen te werken met andere clans om Pandora te beschermen.

Terwijl je probeert terug te keren naar je wortels, blijft het gevaar van de RDA je achtervolgen. Daag de bedreigingen van Pandora uit en omarm de nauwkeurigheid van traditionele Na'vi-wapens, zoals de boog en speerwerper, of put uit je menselijke training en grijp naar krachtigere wapens zoals aanvalsgeweren en jachtgeweren!

 

Avatar: Frontiers of Pandora wordt op 7 december uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X. Je vindt de game hier!

 

 

Football Manager 24

Beheer jouw droomteam, neem cruciale tactische beslissingen, scout het volgende talent en leid jouw club naar de top van de voetbalwereld. Met realistische gameplay, uitgebreide spelerseigenschappen en meer diepgang in de carrière modus dan ooit tevoren, biedt Football Manager 2024 jou de ultieme voetbalmanagementervaring. Ben je klaar om jouw stempel te drukken op het wereldwijde voetbal? Het is tijd om jouw tactische genie te onthullen en de titels binnen te halen!

Ontdek innovatieve manieren om zegevierend te zijn in Football Manager 2024, de meest uitgebreide editie ooit in de geschiedenis van deze iconische serie. Met nieuwe tools en functies kun je een doordacht plan ontwikkelen voor succes, zowel binnen als buiten het voetbalveld, terwijl je de leiding hebt over 's werelds meest vooraanstaande voetbalclubs.

Football Manager wordt op 7 december uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

 

 

Dragon Ball Z: Kakarot - Legendary Edition

 

Als speler dompel je je opnieuw onder in het verhaal van Goku en beleef je de epische gevechten die zo kenmerkend zijn voor deze fenomenale serie! In deze gloednieuwe actie-RPG word je meegenomen op de reis van Goku en andere Z-vechters, waaronder Gohan, Vegeta, en meer!

Duik in het legendarische verhaal waarin Goku traint om een Super Saiyan te worden en neem deel aan spannende avonturen met uitdagende missies, waarbij je vecht voor de toekomst van de wereld.

Naast intense gevechten tegen vijanden zoals Frieza en Cell, krijg je ook een inkijkje in het alledaagse leven. Train, vis, vlieg en eet zoals Goku! Terwijl je door het verhaal vooruitgaat, verken je nieuwe gebieden, sluit je vriendschappen voor het leven en beleef je nooit eerder vertoonde momenten die antwoord geven op brandende vragen uit de Dragon Ball-serie.

De Legendary Edition bevat:

- Het spel

- Seizoen pas 1

- Seizoen pas 2

- 2 kookitems

- Tao Pai Pai Pillar

 

Dragon Ball Z: Kakarot - Legendary Edition wordt op 8 december uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

 

 

 

Truck & Logistics Simulator

Stap in de wereld van logistiek en transport met Truck & Logistics Simulator!

Lever ladingen op tijd, beheer je eigen vloot en los complexe logistieke puzzels op om je transportimperium op te bouwen. Geniet van de nauwkeurig gereproduceerde vrachtwagens, indrukwekkende stadsomgevingen en dynamische weersomstandigheden. Met een diepgaand economisch systeem en gedetailleerde gameplay is Truck & Logistics Simulator dé keuze voor liefhebbers van transport- en simulatiegames. Stap in de bestuurdersstoel en beheer je logistieke onderneming als nooit tevoren

 

Truck & Logistics Simulator wordt op 8 december uitgebracht voor PS4, PS5. Je vindt de game hier!

 

 

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »