Sluiten
Jesse - Woensdag 25 Oktober 2023

Ontdek de gamekalender van november!

Dit is de gamekalender van november!

Nu de officiële herfst is aangebroken en de temperaturen verder dalen, is het tijd om gezellig binnen te blijven en je favoriete games te spelen. In november staat je onder andere Call of Duty: Modern Warfare 3 te wachten, kan je de pretpark sensatie van Rollercoaster Tycoon: Adventures beleven en meer: ontdek alle releases in dit blog!


Rollercoaster Tycoon: Adventures

Stap in de rol van een pretparkmagnaat en bouw je eigen droompretpark in Roller Coaster Tycoon Adventures! Met grenzeloze creativiteit ontwerp je spectaculaire achtbanen, verbluffende attracties en prachtige landschappen om je bezoekers te betoveren. Beheer je park met slimme strategieën en laat je gasten genieten van onvergetelijke avonturen. 


Rollercoaster Tycoon: Adventures wordt op 3 november uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

Pokémon Scarlet & Violet bundel: The Hidden Treasure of Area Zero

Ontdek het geheim van Area Zero met de Pokémon Scarlet bundel: The Hidden Treasure! Betreed een mysterieuze wereld vol nieuwe Pokémon en spannende avonturen.

In deze speciale bundel krijg je exclusieve in-game items en bonussen om je reis nog spannender te maken. Betreed Area Zero, een regio die wacht om ontdekt te worden, en ga op zoek naar de legendarische schat die zijn geheimen prijsgeeft aan de dapperste trainers.

Verken Area Zero, een regio vol onontdekte geheimen en kansen. Ga de uitdaging aan en onthul de schat die wacht op de dapperste trainers. Met verbeterde graphics, boeiende gameplay en nieuwe verrassingen belooft deze bundel je urenlang speelplezier.

Pokemon Scarlet & Violet bundel: The Hidden Treasure of Area Zero wordt op 3 november uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

 

Let's Sing 2024 + 2 Microphones

Ben je klaar om de ster te zijn in je eigen muzikale avontuur? Let's Sing 2024 brengt de ultieme karaoke-ervaring naar jouw woonkamer, zodat je kunt schitteren als nooit tevoren. Met een geweldige selectie van de nieuwste hits en tijdloze klassiekers, is dit hét spel dat je feesten tot leven brengt en je vrienden en familie laat genieten van eindeloos plezier.


Let's Sing 2024 + 2 Microphones wordt op 7 november uitgebracht voor PS4, PS5, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

Call of Duty: Modern Warfare 3

Stap binnen in de meest intense oorlogsarena die de gamewereld ooit heeft gezien met Call of Duty: Modern Warfare 3! 

In Modern Warfare 3 bevind je je midden in het strijdgewoel van een wereldwijde crisis, waarin de grenzen tussen goed en kwaad vervagen en de toekomst van de wereld op het spel staat. Sluit je aan bij elite-soldaten van over de hele wereld en duik in een meeslepende singleplayer-campagne vol adembenemende missies en onvergetelijke momenten.

Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt op 10 november uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X. Je vindt de game hier!



 

Hogwarts Legacy

Stap binnen in de magische wereld van Hogwarts zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd met Hogwarts Legacy! Deze langverwachte game neemt je mee naar de iconische tovenaarsschool, waar avontuur, magie en mysterie op je wachten.

In Hogwarts Legacy kun je jouw eigen avontuur smeden. Kies je eigen tovenaarsleerling, bepaal je huis en begin aan een onvergetelijke reis door de uitgestrekte en prachtig vormgegeven wereld van de toverwereld. Ontdek geheimen die diep begraven liggen in de kerkers van Hogwarts, verken verboden wouden en stort je in epische toverduels.


Hogwarts Legacy wordt op 14 november uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

The Walking Dead: Destinies

Betreed een wereld waarover de schaduw van de ondoden heerst, waar keuzes de ultieme prijs zijn in The Walking Dead: Destinies. Dit adembenemende nieuwe avontuur brengt je dieper in het hart van de apocalyps dan ooit tevoren.

In The Walking Dead: Destinies, staan de keuzes die je maakt centraal. Elk besluit dat je neemt, elke alliantie die je smeedt, kan het verschil maken tussen overleven en ten onder gaan. Durf jij de morele dilemma's aan die deze meedogenloze wereld met zich meebrengt?


The Walking Dead: Destinies wordt op 17 november uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

Persona 5 Tactica

Stap binnen in de meest intrigerende strategische RPG-ervaring van het jaar met Persona 5 Tactica! Deze game combineert de geliefde personages en verhaallijnen van de Persona-serie met diepgaande tactische gevechten en unieke gameplay-elementen.

In Persona 5 Tactica kun je jouw favoriete Phantom Thieves opnieuw ontmoeten en leiden in spannende tactische gevechten. Gebruik de kracht van Persona's om strategische zetten te maken en vijanden te slim af te zijn. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en Persona's, wat een diepe strategische gelaagdheid aan de gevechten toevoegt.


Persona 5 Tactica wordt op 17 november uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Betreed een epische strijdarena waar legendes samenkomen in Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections! 

In Ultimate Ninja Storm Connections kun je je favoriete personages uit de Naruto- en Boruto-universums besturen en deelnemen aan intense gevechten. Voer adembenemende combo's uit, activeer krachtige vaardigheden en maak gebruik van strategie om je tegenstanders te verslaan. De soepele gevechtsmechanica zorgt voor een meeslepende ervaring die elke fan zal bekoren.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections wordt op 17 november uitgebracht voor de PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!



 

Super Mario RPG

Betreed een magische wereld vol avontuur en humor in Super Mario RPG! Beleef een uniek rollenspelavontuur waarin Mario en zijn vrienden samenwerken met nieuwe bondgenoten om Princess Peach te redden van de kwaadaardige Smithy Gang. Ontdek een innovatief turn-based gevechtssysteem, los puzzels op, ontmoet kleurrijke personages en verken fantastische omgevingen in een klassieker die zowel de charme van Mario als diepgaande RPG-elementen combineert. Super Mario RPG is een tijdloos meesterwerk vol plezier en verrassingen voor gamers van alle leeftijden!

Super Mario RPG wordt op 17 november uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

 

Truck & Logistics Simulator

Stap in de wereld van logistiek en transport met Truck & Logistics Simulator!

Lever ladingen op tijd, beheer je eigen vloot en los complexe logistieke puzzels op om je transportimperium op te bouwen. Geniet van de nauwkeurig gereproduceerde vrachtwagens, indrukwekkende stadsomgevingen en dynamische weersomstandigheden. Met een diepgaand economisch systeem en gedetailleerde gameplay is Truck & Logistics Simulator dé keuze voor liefhebbers van transport- en simulatiegames. Stap in de bestuurdersstoel en beheer je logistieke onderneming als nooit tevoren

 

Truck & Logistics Simulator wordt op 24 november uitgebracht voor PS4, PS5. Je vindt de game hier!

 

Deze games worden óók uitgebracht:

 

- Star Ocean: The Second Story R (2 november – PS4, PS5, Switch). Je vindt de game hier!

 

 

- Jumanji: Wild Adventures (3 november – PS4, PS5, Switch). Je vindt de game hier!


 

- EA Sports WRC (3 november – PS5, Xbox Series X). Je vindt de game hier!


 

- Total War WARHAMMER – Trilogy Pack (7 november – PC). Je vindt de game hier!

 

 

Total War Warhammer 1


 

Total War Warhammer 2


 

Total War Warhammer 3

 

- Football Manager 24 (7 november – PC). Je vindt de game hier!

 

 

Farming Simulator 22 – Premium Edition (14 november – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Switch, PC). Je vindt de game hier!

 

Teardown – Deluxe Edition (15 november – PS5, Xbox Series X). Je vindt de game hier!

 

 

Jagged Alliance 3 (16 november – PS5, Xbox Series X). Je vindt de game hier!

 

 

Deep Rock Galactic – Special Edition (17 november – PS5). Je vindt de game hier!

 

 

Dragon Ball Z: Kakarot Legendary Edition (17 november – PS5). Je vindt de game hier!

 

 

News & Updates

Recente artikelen