Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 28 Maart 2023

Ontdek de game releases van april!

Dit zijn de releases van april!

De Thalys is er niets bij, vergeleken met het tempo waarin de topgames elkaar opvolgen. 2023 is tot nu toe een topjaar qua releases en de releasetrein dendert maar door. Lees er alles over in ons blog!

Minecraft Legends

Al meer dan 10 jaar is Minecraft een van de populairste games onder gamers. En met de komst van Minecraft Legends wordt de klassieke Minecraft-ervaring naar een hoger niveau getild!


Een van de meest opvallende kenmerken van Minecraft Legends is de nadruk op avontuur en verhaallijn. In tegenstelling tot de originele Minecraft - waarin je vrij kan rondzwerven en alles kan bouwen wat je maar wil - introduceert Legends een verhaalgedreven campagne die je door verschillende gebieden en uitdagingen leidt. Hierdoor krijgt het spel meer diepgang en structuur, terwijl het toch trouw blijft aan de kernprincipes van Minecraft.


Naast het avontuurlijke aspect van het spel biedt Minecraft Legends ook veel creatieve mogelijkheden. Uiteraard kan je nog steeds alles bouwen wat je maar kan bedenken, maar nu kan je ook gebruikmaken van nieuwe bouwmaterialen en items om creaties naar een hoger niveau te tillen. Dit opent de deur naar nog meer uitdagingen en mogelijkheden om te experimenteren en te ontdekken!


Bovendien kan je jezelf ook verliezen in de multiplayer-modus. Hiermee werk je samen met andere spelers om een ​​wereld te bouwen of strijd je tegen elkaar in epische gevechten. Dit maakt het spel nóg boeiender en geeft de game een sociaal aspect dat ontbrak in de originele Minecraft.


Minecraft Legends geeft een geweldige nieuwe draai aan het klassieke spel. Met de toevoeging van een verhaalgedreven campagne, nieuwe bouwmaterialen en items en een multiplayer-modus, is er veel te ontdekken en te genieten. Geen wonder dat het spel zo populair is onder gamers van alle leeftijden!


Minecraft Legends wordt op 18 april uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!Dead Island 2

De geliefde zombiesaga is terug! Begeef jezelf in een wereld van horror, duistere humor en natuurlijk: ontelbaar veel zombies! In het vervolg op het eerste deel uit 2011 begeef je jezelf in Los Angeles, oftewel: Hell-A.


Nadat een uitbraak van een dodelijk virus voor de nodige chaos - lees zombie-apocalyps - zorgt, moet je als speler een weg zien te vinden door de geïnfecteerde omgeving en gebruikmaken van verschillende wapens en vaardigheden. 


Terwijl je rondzwerft in een open wereld speel je missies en zijmissies, waardoor je de vrijheid hebt om de game op eigen tempo te spelen. Bovendien kan je dit keer niet alleen te voet, maar ook met een voertuig jezelf verplaatsen!


Daarnaast kan je nu ook gebruikmaken van de multiplayer-modus, waarin je samenwerkt met anderen om de zombies te overleven. Als je fan bent van actie en horror, dan belooft Dead Island 2 een opwindend en vermakelijk spel te worden!


Dead Island 2 wordt op 21 april uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en PC. Je vindt de game hier!


 

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Remakes blijken het erg goed te doen dit jaar en de volgende dient zich weer aan! Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp is een aankomende strategie-game en brengt ons terug naar de originele Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de Game Boy Advance in 2001 en 2003.


In de game neem je de controle over een leger en moet je jouw strategische vaardigheden gebruiken om tegenstanders te verslaan. Je bouwt je leger op en manoeuvreert over een kaart, waarbij je gebruik kan maken van verschillende eenheden, waaronder infanterie, tanks, vliegtuigen en oorlogsschepen. Elke eenheid heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou om ze op de juiste manier te gebruiken om de overwinning te behalen.


Deze nieuwe versie van het spel biedt verbeterde graphics en verbeterde gameplay, maar ook een multiplayer-modus, waardoor je online kan strijden tegen andere spelers.


Advance Wars is een game met humor en kleurrijke personages, maar zit tegelijkertijd vol met intense en strategische gevechten!


Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp wordt op 21 april uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!Star Wars Jedi: Survivor

Na grote releases en remakes als Hogwarts Legacy en Resident Evil 4, komt er weer een grote naam aan! In Star Wars Jedi: Survivor vervolg je het verhaal van Cal Kestis, vijf jaar na de gebeurtenissen van Fallen Order. 


Nu de Dark Times naderen, is hij als een van de laatste overlevende Jedi Knights gedreven om zichzelf, zijn bemanning en de traditie van de Jedi Order te beschermen. Hij vervolgt zijn kruistocht tegen het Keizerrijk, die alleen maar gevaarlijker is geworden.


Met nieuwe lightsaber-vechtstijlen en extra Force-vaardigheden moet je op creatieve wijze gebruik maken van al deze vaardigheden en wapens, om strategisch de strijd aan te binden tegen de duistere vijanden. Je ontdekt nieuwe planeten en bekende grenzen in het Star Wars-universum, elk met unieke biomen en uitdagingen. May the Force be with you!


Star Wars Jedi: Survivor wordt op 28 april uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X en PC. Je vindt de game hier!


 

Deze games worden óók uitgebracht:

Hoewel we een aantal games hierboven hebben uitgelicht, is dat niet nog niet alles. De hieronder genoemde games komen ook uit in april!

- The Pathless (18 april - Nintendo Switch)

 

- Truck & Logistics Simulator (21 april - PS4 & PS5)- The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution (25 april - PSVR/PS4 & PSVR2/PS5)


 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »