Ontdek de battle & demons aanbieding!

  • Geplaatst op
  • Door Jesse
  • 0
Ontdek de battle & demons aanbieding!

Ja je leest het goed! tot 1 oktober krijg je een lagere prijs voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Diablo 4!

Kortingen voor Diablo 4 en Modern Warfare 2!

Maak je klaar voor een ongekende game-ervaring met Diablo 4 en Modern Warfare 2, nu met geweldige kortingen!


Diablo 4 - nu voor €49,95!

Betreed een duistere, angstaanjagende wereld vol demonen en monsters in deze actie-RPG. Met een overvloed aan vaardigheden om te beheersen, angstaanjagende kerkers om te verkennen en legendarische buit om te verzamelen, brengt Diablo 4 je terug naar de grimmige sfeer van de vorige delen in de serie.


Vecht voor overleving in een wereld doordrenkt van bloed, vuur en vernietiging met verschillende speelbare personages, waaronder vertrouwde klassen en nieuwe helden. Verken de uitgestrekte open wereld, sluit je aan bij multiplayer-avonturen en word lid van guilds om quests samen met vrienden te voltooien.


Grijp nu je kans en bestel Diablo 4 voordat het te laat is! Je vindt de game hier!


Call of Duty: Modern Warfare 2 - nu voor €36,99!

Herleef het intense schietspel van Activision met Call of Duty: Modern Warfare 2. Ontdek een nieuw tijdperk in de Call of Duty-franchise terwijl iconische personages zoals Captain John Price, Soap, Gaz en Ghost weer samenkomen in een epische eenheid. Bewapen jezelf met nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting om de vijand te bestrijden, van geheime infiltraties tot meeslepende missies.


Duik onder water, infiltreer vijandelijke bases, navigeer door kanalen en bevrijd bondgenoten op geheime berglocaties. Deze next-gen gameplay dompelt je onder in verbazingwekkend realistisch geluid, verbluffende graphics en een uitgebreid AI-systeem.


Pas je wapens aan zoals nooit tevoren en beleef de ultieme Call of Duty-ervaring! Mis deze kans niet en haal Call of Duty: Modern Warfare 2 nu met korting in huis. Je vindt de game hier!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.