Sluiten
Jimmy - Maandag 15 Januari 2024

Herleef de gouden dagen van arcade-gaming!

Als gepassioneerde gamers zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze gaming-ervaring te verrijken. En toen kwamen we deze arcadekast tegen! Deel jij dezelfde passie voor retro-charme, maar ben je ook verzot op de mogelijkheden van moderne technologie? Ontdek dan de nostalgie van de arcadewereld met de AtGames Legends Ultimate Arcade 1.1 - waar klassiek en modern samenkomen voor een grenzeloos plezier! 

Overvloed aan games 

Herleef de gouden dagen van arcade-gaming met tijdloze klassiekers zoals Pac-Man en Street Fighter, terwijl je ook nieuwe favorieten ontdekt die de charme van retro-gaming behouden. Met de Legends Ultimate Arcade 1.1 heb je toegang tot een schatkist - lees 300 games - van entertainment die altijd blijft groeien!

Nostalgie ontmoet innovatie

De Legends Ultimate Arcade 1.1 is niet zomaar een arcadekast - het is een perfecte fusie van retro-charme en moderne vooruitgang. Ervaar games met online multiplayer-functionaliteiten, leaderboards en een uitgebreide gamebibliotheek, allemaal gepresenteerd op een HD-scherm met meeslepend geluid van hoogwaardige luidsprekers. Pas de bedieningselementen aan zoals jij dat wilt en beleef jouw favoriete games op jouw manier.

Grenzeloze connectiviteit

De Legends Ultimate maakt verbinding via Wifi, Ethernet of Bluetooth en opent daarmee een wereld van mogelijkheden. Met BYOG (Breng Je Eigen Game) kun je games vanaf je pc streamen en bedienen met de arcaderegelaars. Voor streamers biedt het de perfecte gelegenheid om live te streamen naar platforms zoals YouTube en Twitch, inclusief ondersteuning voor een Bluetooth-microfoon. Blijf up-to-date met eenvoudige firmware-updates en ontdek voortdurend nieuwe functies.

Til jouw game-ervaring naar nieuwe hoogten!

Ben jij klaar om jouw game-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek de AtGames Legends Ultimate Arcade 1.1 vandaag nog en betreed een wereld waar klassieke charme en moderne innovatie samenkomen! Of je nu herinneringen ophaalt aan vervlogen tijden of nieuwe avonturen ontdekt, deze arcadekast staat garant voor urenlang entertainment!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »