Sluiten
Jimmy - GameResource - Donderdag 20 April 2023

Game on: de nieuwe releases die je niet mag missen in mei!

Deze releases in mei mag je niet missen!

Of je nu fan bent van action-adventure, simulatiegames of shooters, in deze blog gaan we de nieuwste game releases van de maand mei bespreken, zodat jij precies weet welke games je deze maand niet mag missen! We hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet.

Hogwarts Legacy 

'Die is toch al uitgekomen', hoor ik je denken. Ja, dat klopt! Voor next-gen consoles is Hogwarts Legacy natuurlijk al een tijdje te spelen, maar de game komt er nu ook aan voor de PlayStation 4 en Xbox One. 


Dat de game immens populair is, moge duidelijk zijn. Warner Bros. bracht niet zo lang geleden naar buiten dat er (tot nu toe) 12 miljoen exemplaren zijn verkocht, waarmee het hun grootste gamedebuut ooit werd!


In Hogwarts Legacy ontdek je een veelzijdige, adembenemende tovenaarswereld vol actie en magie en maak je jouw eigen verhaal als tovenaars student. Je breidt je vaardigheden uit door nieuwe spreuken te leren, wisseldrankjes klaar te maken en toverachtige wezens te bedwingen. Verken de Wizarding World van Harry Potter en dwaal rond op beroemde plekken als de Wegisweg, Het Verboden Bos en Zweinsveld!


Hogwarts Legacy wordt op 5 mei uitgebracht voor de PS4 & Xbox One. Je vindt de gamehier!The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Een van de meest langverwachte releases van deze maand is ongetwijfeld The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Deze nieuwe Zelda-titel belooft de fans een episch avontuur, vol spanning en sensatie!


In het spel kruip je in de huid van Link, die op een missie gaat om de prinses te redden en het koninkrijk Hyrule te herstellen van een nieuwe dreiging van de boosaardige Ganondorf. Je navigeert hierbij door verschillende kerkers, waarbij je puzzels oplost én het gevecht aangaat met woeste vijanden! Bovendien kan je talloze zijmissies en minigames spelen waarbij je zeldzame items moet verzamelen, of uitdagingen moet voltooien om beloningen te kunnen ontvangen.


De game biedt een mix van bekende elementen uit eerdere Zelda-titels en vernieuwende gameplay, waardoor het een must-play is voor alle fans uit het genre! 


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt op 12 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

LEGO 2K Drive

Een andere interessante release deze maand is LEGO 2K Drive, een racespel waarin de iconische LEGO-steentjes centraal staan. Je racet in deze game in de gigantische open wereld van Steenlandië, bouwt jouw droomvoertuig en laat anderen uiteraard het achterste van jouw racemonster zien!

 

Of het nu asfalt, off-road terrein of open water is, jouw transformerende voertuig geeft je de mogelijkheid om te racen over meeslepende racebanen. Je kan de uitgestrekte, bruisende wereld Steenlandië - vol met kleurrijke karakters en maffe missies - ontdekken op de manier die jij wil! 


Het spel belooft een uitdagende en meeslepende race-ervaring en is méér dan alleen een racespel. Je kan namelijk ook diverse minigames en uitdagingen aangaan, waardoor je leuke en afwisselende gameplay kan verwachten.


LEGO 2K Drive wordt op 19 mei uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!Farming Simulator 23

Voor de gamers onder ons die van een meer ontspannende en landelijke gameplay houden, is Farming Simulator 23 er eentje om in de gaten te houden. 


Dit simulatiespel biedt je de mogelijkheid om een eigen boerderij te runnen, gewassen te verbouwen, vee te fokken en jouw boerderij uit te breiden. Bovendien valt er van alles te ontdekken op de unieke maps van Amberstone en Neubrunn, twee nieuwe gebieden die zijn geïnspireerd door omgevingen in de VS en Europa.


Daarnaast zijn er in Farming Simulator 23 nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het opzetten van verschillende productieketens, waarbij er 14 nieuwe gewassen zijn om te verbouwen (en te verkopen!). Poah, da's een mooi ding!


Farming Simulator 23 wordt op 23 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

The Lord of the Rings: Gollum

My precious! Voor fans van J.R.R. Tolkien's legendarische wereld van Midden-Aarde is er dan eindelijk goed nieuws, want na talloze keren te zijn uitgesteld komt The Lord of the Rings: Gollum eindelijk uit!


Je raadt het al, in de game neem je de rol aan van Gollum a.k.a. Sméagol, waarbij je balanceert tussen zijn tweeledige persoonlijkheid. Terwijl je probeert te ontsnappen uit de handen van de duistere krachten van Midden-Aarde - gemotiveerd om de verloren ring weer in handen te krijgen - gebruik je zijn listigheid, behendigheid en slinkse methodes om te overleven.  


De keuzes die je in de game maakt, hebben gevolgen voor Gollum’s persoonlijkheden die áltijd met elkaar in tweestrijd zijn. Het is aan jou om te beslissen welke persoonlijkheid achterblijft. Wordt dat de duistere Gollum, of de vredelievende Sméagol? Het is aan jou..


The Lord of the Rings: Gollum wordt op 25 mei uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!Deze games worden óók uitgebracht:
 

- TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (11 mei - PS5 & Nintendo Switch)


- The Knight Witch - Deluxe Edition (23 mei - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch)

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »