Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 30 Mei 2023

Dit zijn de game releases van juni!

Dit zijn de releases van juni!

Terwijl de verleidelijke zonnestralen je naar buiten lokken, is er een overvloed aan redenen om deze maand achter je console te duiken. Van het langverwachte Diablo IV tot het betoverende Final Fantasy XVI, ontdek alles wat je moet weten over de game releases in ons blog!

Street Fighter 6

Al sinds 1987 zijn de Street Fighter games een begrip in de wereld van videogames en binnenkort krijgt de franchise er een nieuwe editie bij! Met de kenmerkende mix van meeslepende vechtactie en iconische personages belooft Street Fighter 6 een interessante toevoeging te worden.


Bereid je voor op spannende gevechten, razendsnelle combo's en een uitgebalanceerde groep vechters - 18 personages in totaal(!) - en laat je innerlijke vechter los op weg naar roem en glorie!


Street Fighter 6 wordt op 2 juni uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X. Je vindt de game hier!



Diablo IV

Voel jij je thuis in de duisternis terwijl je demonen afslacht in nachtmerrieachtige kerkers? Dan ben je ongetwijfeld fan van Diablo games. Dat de reeks populair is mag duidelijk zijn, want het is inmiddels het vierde deel uit de franchise.


In deze actie-RPG betreed je een gotische en sinistere open wereld vol vijanden om af te slachten, krijg je de mogelijkheid om ontelbare vaardigheden te beheersen en keer je terug naar de grimmige en donkere sfeer van de eerdere delen van de serie. 


Als speler kies je uit verschillende speelbare personages, waaronder de terugkerende klassen zoals Barbarian, Sorceress en Druid, net als nieuwe personages als de Rogue. Maar wat ook handig is om te weten: cross-play en gedeelde progressie zijn beschikbaar op alle platforms!


Diablo IV wordt op 6 juni uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Je vindt de gamehier!


 

MotoGP 23

Van helse gevechten en duivelse demonen gaan we door naar de snelheidsverslindende wereld van professioneel motorracen, want met MotoGP 23 speel je het nieuwste en meest realistische motorspel wat er vandaag de dag te vinden is. 


Hoewel je in deze game uiteraard weer het klassement beklimt vanuit de Moto3 naar Moto2, tot de Olympus van MotoGP, is de manier waarop je het pad van jouw carrière kan kiezen volledig opnieuw ontworpen. De relatie met de andere rijders zal een grote rol spelen: rivaliteit kan een race en uiteindelijk je carrière beïnvloeden, om je de meest authentieke ervaring te bieden.


En om te bewijzen dat je de beste bent, moet je iedereen uitdagen. Nu kan dat! MotoGP 23 bevat volledige cross-play om het op te nemen tegen andere spelers, ongeacht platform en consolegeneratie.


MotoGP 23 wordt op 8 juni uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X en Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

Park Beyond

Als je Rollercoaster Tycoon gewend bent, dan is het zeker de moeite waard om je te verdiepen in Park Beyond. In deze game krijg je de kans om het pretpark van je dromen te bouwen, maar dan nét even wat anders! Ontdek een wereld waar realiteit en fantasie hand in hand gaan en waar attracties zich ontvouwen als levende verhalen, vol avontuur.


Je kruipt in de huid van een visionair architect, die ingehuurd wordt door een bedrijf dat het lastig heeft. Aan jou de taak om een succesvol en winstgevend attractiepark neer te zetten, met attracties die je normaal alleen tegenkomt in je dromen!


Met innovatieve en creatieve tools wordt het mogelijk om onmogelijke attracties te bouwen, zoals vliegende achtbanen en magische carrousels. Het spel nodigt uit om te ontdekken, te experimenteren én te innoveren en beloont creativiteit en fantasie met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Het succes van jouw park hangt dus écht af van jouw creativiteit!


Park Beyond wordt op 16 juni uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X en PC. Je vindt de gamehier!


 

F1 23

Voor racefans wordt het een goede maand, want naast MotoGP 23 komt ook F1 23 uit in juni! 


Beleef het spannende nieuwe hoofdstuk van de 'Braking Point'-verhaalmodus in F1 World. Race zij aan zij, verdien beloningen en upgrades terwijl je meegesleept wordt in het drama en de rivaliteit van Konnersport Butler F1 Racing Team.


Naast het boeiende verhaal biedt F1 World een scala aan nieuwe uitdagingen en events, waaronder solo- en multiplayerwedstrijden. Upgrade je auto en pas hem aan met het nieuwe Crafting-systeem, terwijl je vooruitgang boekt met het Tech Level-progressiesysteem. Let op de nieuwe feature, de Red Flag, die elke race tot een strategisch avontuur maakt. Ervaar nog meer actie en spanning met de 35% raceafstand.


Stel jouw droomteam samen en race om te winnen in de 'My Team'-carrièremodus, speel samen met vrienden op split-screen of ga de uitdaging aan in cross-platform multiplayer. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je nu ook deelnemen aan de Racenet Leagues voor extra competitie en plezier!


F1 23 wordt op 16 juni uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X. Je vindt de game hier!


 

Final Fantasy XVI

In alweer het zestiende, zelfstandige deel van de befaamde RPG-serie kom je als speler terecht in Valisthea en ervaar je een meedogenloos verhaal van wraak, machtsstrijd en tragedie. 


Betreed het betoverende land van Valisthea, waar zes naties harmonieus naast elkaar bestaan, elk met hun eigen unieke magische krachten en Eikons. Eeuwenlang hebben deze naties samengewerkt, elkaar aanvullend dankzij hun bijzondere vermogens en waardevolle grondstoffen. Maar de vreedzame co-existentie wordt plotseling verstoord wanneer een duistere Eikon genaamd Ifrit opduikt en genadeloos een van de naties vernietigt.


In een wereld doordrenkt van chaos en onzekerheid, overheerst een gevoel van wantrouwen. Niemand weet precies wat er zich achter de schermen afspeelt. Wie is verantwoordelijk voor deze verschrikkelijke Dark Eikon en welk motief ligt er achter de volledige vernietiging van dit koninkrijk? Uit deze verwoesting ontstaat een verschrikkelijke wereldoorlog, waarmee het echte verhaal van Final Fantasy XVI begint.

 

Als speler kruip je in de huid van Clive Rosfield, de onverschrokken protagonist, wiens leven voorgoed verandert wanneer hij als een van de weinigen getuige is van de verwoesting van zijn koninkrijk door de Dark Eikon, Ifrit. Terwijl hij getuige is van deze gruweldaden, groeit er iets in Clive, een innerlijke transformatie die hem verandert in een ontembare badass, vol wraakgevoelens. 


Final Fantasy XVI wordt op 22 juni uitgebracht voor de PS5. Je vindt de standard en de deluxe edition van de gamehier!



Deze games worden óók uitgebracht:


- Killer Frequency (1 juni - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch)



- Aliens Dark Descent (20 juni - PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X)



- Crash Team Rumble (20 juni - PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X)



- Sonic Origins Plus (23 juni - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch)



- Destroy All Humans! 2 - Reprobed: Single Player Edition (27 juni - PS4, Xbox One)



- Little Friends: Puppy Island (27 juni - Nintendo Switch)



- All Elite Wrestling: Fight Forever (29 juni - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & Nintendo Switch)




News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »