Sluiten
Jimmy - Maandag 29 Januari 2024

Dit is de gameskalender van februari!

De eerste maand van 2024 is alweer voorbijgevlogen, maar dat maakt ons gamers niets uit! Februari is om de hoek, en dat betekent dat er weer een boel nieuwe games uit gaan komen. In dit blog hebben we ze voor je opgesomd.

Granblue Fantasy: Relink

Bereid je voor op een episch luchtavontuur! Vorm een team van vier unieke luchtreizigers en overwin meedogenloze tegenstanders in deze actie-RPG. Gebruik je vaardigheden om te hakken, schieten of toveren en voltooi uitdagende missies solo of samen met anderen in de co-op modus voor maximaal 4 spelers! 

Neem deel aan real-time gevechten en kies uit verschillende luchtreizigers, elk met unieke wapens, vaardigheden en vechtstijlen. Door gebruik te maken van op groepen gebaseerde spelmechanismen, zoals gekoppelde aanvallen en ketensalvo's, verpletter je je tegenstanders op spectaculaire wijze.

Overwin vijanden, vergaar zeldzame buit en upgrade je uitrusting. Aangezien elke vijand- en groepsformatie sterke en zwakke punten heeft, is het aan jou om de puzzelstukjes in elkaar te laten vallen voor de ultieme overwinning. Waag je aan deze avontuurlijke reis en dompel jezelf onder in de wereld van de Sky Realm!

Bekijk de trailer van de game:

Granblue Fantasy: Relink - Day One Edition wordt op 1 februari uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

Jujutsu Kaisen Cursed Clash

Betreed de strijdarena en bewijs dat jij de ultieme duiveluitdrijver bent! In dit 2 tegen 2-actiespel beheers je de duistere energie en krachten van meer dan 15 machtige duiveluitdrijvers en plagen.

Kies je teamgenoot, creëer unieke combinaties voor een verbeterde speelstijl en verhoog de vloek van elk personage. Verbeter je vloek in opwindende gevechten, versla tegenstanders en vergroot je territorium.

Ontdek het eerste Jujutsu Kaisen-spel op console, met zowel een verhaalmodus als online gevechten. Dit 3D-actiespel biedt explosieve animaties, waardoor de personages tot leven komen. Versterk je personages naarmate je vecht waardoor aanvallen krachtiger worden naarmate de tijd verstrijkt. Waag je aan de strijd en bewijs wie de ultieme duiveluitdrijver is!

Bekijk de trailer van Jujutsu Kaisen Cursed Clash:

Jujutsu Kaisen Cursed Clash wordt op 2 februari uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Persona 3 Reload

Betreed de strijdarena en bewijs dat jij de ultieme duiveluitdrijver bent! In dit 2 tegen 2-actiespel beheers je de duistere energie en krachten van meer dan 15 machtige duiveluitdrijvers en plagen.

Kies je teamgenoot, creëer unieke combinaties voor een verbeterde speelstijl en verhoog de vloek van elk personage. Verbeter je vloek in opwindende gevechten, versla tegenstanders en vergroot je territorium.

Ontdek het eerste Jujutsu Kaisen-spel op console, met zowel een verhaalmodus als online gevechten. Dit 3D-actiespel biedt explosieve animaties, waardoor de personages tot leven komen. Versterk je personages naarmate je vecht waardoor aanvallen krachtiger worden naarmate de tijd verstrijkt. Waag je aan de strijd en bewijs wie de ultieme duiveluitdrijver is!

Bekijk gameplay van Persona 3 Reload:

Persona 3 Reload wordt op 2 februari uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

Suicide Squad: Kill the Justice League

Stap binnen in het genadeloze DC Comics-universum! Als nieuwste meesterwerk van Rocksteady Studios, de briljante geesten achter de gelauwerde Batman: Arkham-serie, staat deze game garant voor een revolutie in het genre van third-person actie-shooters. Leid de Suicide Squad op een missie die hen tegenover de machtigste superhelden plaatst: het uitschakelen van de Justice League. 

Stort je een epische confrontatie terwijl je de controle krijgt over Deadshot, Harley Quinn, Captain Boomerang en King Shark. Ontketen verwoestende krachten, strategieën en unieke vaardigheden terwijl je op een gevaarlijke missie gaat om de Justice League te confronteren. Verken de uitgestrekte en dynamische open wereld van Metropolis, die is getekend door de invasie van Brainiac en wordt geteisterd door de helden die het ooit beschermden. Als speler heb je de vrijheid om te experimenteren met diverse speelstijlen om maximale schade aan hun vijanden toe te brengen.

Solo of met vrienden, deze kamikazemissie biedt eindeloze mogelijkheden. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de orde te verstoren?

Bekijk de gameplay trailer van Suicide Squad: Kill the Justice League:

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt op 2 februari uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Helldivers 2

In deze coöperatieve shooter van Arrowhead Game Studios krijg je de ondankbare taak om samen met tot wel drie vrienden een buitenaardse dreiging te bestrijden. Deze plaag vormt een serieuze bedreiging voor het voortbestaan van jouw thuisplaneet, Super Earth.

Op elke planeet dreigt gevaar, met vijanden die vastberaden zijn om je te doden. Elk met unieke kenmerken, tactieken en meedogenloos gedrag. In dit universum vecht je zonder angst of moraal, maar met vastberadenheid! Verover vijandelijke planeten, verdedig tegen invasies en voltooi missies om bij te dragen aan de gezamenlijke inspanning. De uitkomst van deze oorlog hangt af van de acties van iedereen. Sta samen sterk, want de galactische oorlog wordt gewonnen of verloren door jouw acties!

Terwijl je missies voltooit, heb je de mogelijkheid om je schip te upgraden en een nog indrukwekkender arsenaal te verzamelen. Je hebt de keuze uit diverse hulpmiddelen om je team te ondersteunen, variërend van schildgeneratoren tot geschuttorens en luchtaanvallen.

Word je eigen legende in deze snelle, hectische third-person shooter!

Bekijk de trailer van Helldivers 2:

Helldivers 2 wordt op 8 februari uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

Banishers: Ghosts of New Eden

Bang voor geesten? Dan is dit de kans om je angst te overwinnen! In deze actie-RPG betreed je de betoverende wereld van New Eden en stap je in de schoenen van Antea en Red, een gepassioneerd duo met unieke vaardigheden, die zich wagen aan een sensationele jacht op spoken en geesten. 

Antea, met haar explosieve karakter, laat vijanden in vuur en vlam opgaan, terwijl Red zich onderscheidt in het bestrijden van geesten. De cruciale keuze tussen deze personages rust volledig op jouw schouders, omdat je constant moet afwegen wie op dat moment het meest geschikt is voor de uitdaging. Betreed deze intrigerende dimensie en maak je op voor een avontuur vol spanning en keuzes!

Bekijk gameplay van Banishers: Ghosts of New Eden hieronder: 

Banishers: Ghosts of New Eden wordt uitgebracht op 13 februari voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Mario vs. Donkey Kong

Stap in een wereld van klassieke rivaliteit en avontuur met Mario vs. Donkey Kong! Dit spannende en tijdloze spel brengt de legendarische Mario en de ondeugende Donkey Kong opnieuw tegenover elkaar in een episch puzzelavontuur. Ga met Mario door een reeks uitdagende levels obstakels, puzzels en vijanden terwijl je achtervolgt wordt door Donkey Kong om de gestolen speelgoedmini's terug te krijgen. Door de kleurrijke grapichs, meeslepende gameplay en iconische personages kun je je urenlang vermaken. 

Test jezelf met uitdagende puzzels, ontgrendel nieuwe vaardigheden en geniet van de nostalgische charme van dit klassieke conflict. 'Mario vs. Donkey Kong' is een spel dat zowel nieuwkomers als ervaren gamers zal aanspreken. 

Ben jij klaar voor de uitdaging en de held van de dag te worden. Breng 'Mario vs. Donkey Kong' vandaag nog naar huis en stort je in een avontuur boordevol spanning, actie en puzzelplezier!

Bekijk hier de trailer van Mario vs. Donkey Kong.

Mario vs. Donkey Kong voor de Nintendo Switch komt uit op 16 februari. Je vindt de game hier!

Skull and Bones

Neem een duik in de Indische Oceaan aan het einde van de 17e eeuw, waar je als buitenbeentje wordt meegesleept in een episch verhaal over een legendarische rooftocht! Geïnspireerd op de Indische Oceaan tijdens de Gouden Eeuw van piraterij, betreed je dit gevaarlijke paradijs in de zoektocht naar ongekende schatten!

Bepaal zelf jouw lot en je waarde, om uit te groeien van buitenbeentje tot beruchte piraat! Bepaal je pad, neem deel aan intense zeeslagen, bouw aan een reputatie en geef niet op! Ontgrendel extra hulpmiddelen en mogelijkheden terwijl je steeds gewaagdere contracten accepteert om een maximale buit binnen te halen. Vervaardig tot wel 12 schepen en personaliseer ze met diverse wapens en pantsers om jouw kansen op succes te vergroten!

Zeil alleen, of vorm een team met twee vrienden in PvE of PvEvP.

Bekijk de trailer van Skull and Bones met gameplay beelden!

Skull and Bones komt uit voor PS5 en Xbox Series X in een standaard en Premium edition. Bekijk ze hier!

Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin

Stap in de epische wereld van Warhammer met dit real-time strategiespel van Frontier en word een meesterstrateeg! Leid vier unieke facties in de verovering van het wilde en ruige Realm of Ghur, waar je spannende en tactische gevechten te wachten staan. 

De filmische campagne neemt je mee in een diepgaand verhaal vol karakter en intense conflicten binnen een meedogenloos rijk, mede geschreven door de befaamde Black Library-auteur Gav Thorpe.

In de multiplayer-arena kun je deelnemen aan cross-platform wedstrijden van 1v1 en 2v2, tegen menselijke of AI-tegenstanders. Vorm een team met vrienden en klim naar de top van de competitieve 1v1 ladder.

De eeuwige verovering biedt een singleplayer-ervaring waarin je door procedureel gegenereerde wildlands vecht tegen de laatste vijand, met verrassende wendingen die de omstandigheden van het conflict veranderen. Ga rechtstreeks voor de overwinning of voer meer gevechten om een hoge score te behalen. Elke Conquest-campagne is uniek.

Toon je creativiteit door je eigen kaarten te bouwen, delen en ermee te vechten. Schilder je eigen legers met de Citadel-verfcollectie en maak adembenemende diorama's om te pronken.

Ervaar oorlogsvoering als nooit tevoren met de gamepad, speciaal ontworpen voor console

Bekijk hier de trailer van Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin!

Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin wordt uitgebracht op 13 februari voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Final Fantasy VII Rebirth

Stap in de wereld van verbeelding en avontuur met Final Fantasy VII Rebirth! Dit nieuwe hoofdstuk in het geliefde Final Fantasy-universum brengt de tijdloze klassieker tot leven met verbeterde graphics en een diepgaand, meeslepend verhaal dat zowel oude fans als nieuwe spelers zal aanspreken.

Beleef het verhaal van Cloud Strife opnieuw, hij sluit zich aan bij een diverse groep helden in hun gevecht tegen de genadeloze Shinra Corporation. Ontdek zowel de iconische stad Midgar als de uitgestrekte wereld daarbuiten, waar magie en technologie elkaar ontmoeten.

Na de ontsnapping van Cloud en zijn metgezellen uit de dystopische stad Midgar, begint een meeslepende reis over de planeet vol avontuur en verkenning. 

Verken een uitgestrekte wereld terwijl je op zoek gaat naar Sephiroth. Ontdek meer van de wereld van Final Fantasy VII door zijmissies en boeiende mini-games te spelen, die waardevolle beloningen opleveren.

Combineer strategische planning met spectaculaire actie terwijl je zij aan zij vecht met je vrienden.

Bekijk de trailer van Final Fantasy VII Rebirth!

Final Fantasy VII Rebirth komt uit op 29 februari voor PS5. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen