Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 4 Juli 2023

Deze grote games komen dit jaar nog uit!

Deze grote games komen dit jaar nog uit!

Na een opwindende eerste helft van het jaar met talloze topgames, mogen we ons ook in de tweede helft verheugen op een reeks vette releases. Met deze games weersta je de verleiding van de zon, de zee én het strand!

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Ontketen de ultieme robotoorlog in Armored Core VI: Fires of Rubicon! Betreed een meeslepende wereld van futuristische gevechten en vernietigende actie, waar de grenzen tussen mens en machine vervagen.


Stap in de cockpit van krachtige mechs, de zogenaamde Armored Cores, en beheers de kunst van het aanpassen en besturen van deze indrukwekkende machines. Dankzij de diepgaande aanpassingsmogelijkheden kun je je Armored Core uitrusten met een arsenaal aan verwoestende wapens en geavanceerde technologieën om elke vijand te verslaan.


Verken adembenemende slagvelden over de hele wereld, van verwoeste steden tot desolate landschappen. Fires of Rubicon brengt de iconische Armored Core-franchise naar nieuwe hoogten met verbluffende graphics, aantrekkelijke gameplay en een diepgaand verhaal dat je meesleept in een toekomst vol chaos en conflict.


Armored Core VI: Fires of Rubicon wordt op 25 augustus uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X en PC. Je vindt de game
hier!



Starfield

In Starfield ontdek je de grenzeloze mogelijkheden van het universum en ga je op een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te ontrafelen!


Welkom in het jaar 2330, een tijdperk waarin de mensheid haar grenzen heeft verlegd en zich buiten ons zonnestelsel heeft gevestigd. Stap aan boord van Constellation, de laatste groep kosmische avonturiers die de Melkweg doorkruist op zoek naar kostbare artefacten.


In deze next-gen RPG die zich tussen de sterren afspeelt, bepaal je jouw eigen verhaal. Je begint je reis door je uiterlijk, achtergrond en eigenschappen te bepalen. Ben je een ervaren ontdekkingsreiziger, een charmante diplomaat, een slinkse cyberrunner of iets totaal anders? De keuze is aan jou. Besluit wie je wil zijn en wat je wil worden! Als pionier van de ruimteverkenning heb jij de macht om de onbekende grenzen van het heelal te verkennen en nieuwe werelden te ontdekken.


Starfield laat je jouw eigen avontuur vormgeven in een open wereld vol mogelijkheden. Ga op zoek naar waardevolle grondstoffen en zeldzame artefacten, upgrade je ruimteschip met de nieuwste technologieën en bewijs jezelf in uitdagende gevechten. Bouw relaties op met verschillende facties, die elk hun eigen agenda hebben, en maak keuzes die de loop van het universum veranderen.


Starfield wordt op 6 september uitgebracht voor de Xbox Series X. Je vindt de game
hier!


 

Mortal Kombat 1

Brute kracht en dodelijke precisie komen samen in Mortal Kombat 1, de wedergeboorte van de legendarische franchise! Neem deel aan de strijd tussen de grootste krijgers en ontdek een wereld vol nieuwe vechtsystemen, spelmodi en – uiteraard - dodelijke slachtoffers.


Stap in de schoenen van iconische vechters zoals Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero en Raiden. Elke krijger heeft unieke vaardigheden en dodelijke vechtstijlen. Bereid je voor op een meeslepende ervaring vol intense gevechten, adembenemende moves en brute fatalities die je tegenstanders op spectaculaire wijze uitschakelen. Van de iconische 'Finish Him' momenten tot de bekende 'Get Over Here!' schreeuw van Scorpion, elk aspect van het spel dompelt je onder in de wereld van martial arts en mystiek.


In dit nieuwste deel maak je voor het eerst kennis met de gloednieuwe Kameo-vechters. Spelers kunnen personages oproepen uit deze unieke selectie vechters die te hulp kunnen schieten tijdens de strijd.


Daag je vrienden uit voor bloedstollende multiplayer-gevechten en bewijs wie de ultieme kampioen is. Ontgrendel geheimen, ontmoet legendarische bazen en streef naar de ultieme overwinning in de toernooien van de eeuwigheid.


Mortal Kombat 1 heeft de lat hoger gelegd voor vechtspellen en is uitgegroeid tot een ware klassieker. Durf jij het gevecht aan?


Mortal Kombat 1 wordt op 14 september uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X en Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!



Assassin's Creed Mirage

Beleef het verhaal van de jonge straatrover Basim, die door nachtmerrieachtige visioenen op zoek is naar antwoorden en gerechtigheid in de drukke straten van het negende-eeuwse Bagdad. Tijdens zijn zoektocht reist hij naar Alamut, de legendarische thuishaven van de Assassins, die de basis legden voor de Creed. Zijn lotsbestemming krijgt een drastische wending wanneer hij in contact komt met een eeuwenoude en mysterieuze organisatie genaamd Hidden Ones, waar hij wordt getraind door de Perzische sluipmoordenaar Bashin en een metamorfose ondergaat waardoor hij van kruimeldief verandert in een meesterlijke Assassin.


Als speler herbeleef je de roots van de Assassin’s games, waarbij de focus ligt op stealth, parkour en natuurlijk het uitschakelen van je vijanden.Ten opzichte van de eerdere delen is de kunstmatige intelligentie van vijanden verbeterd. Als speler kan je gebruikmaken van rookbommen, messen en verdovingsmiddelen om vijanden uit te schakelen, maar wordt het ook mogelijk om deze tools te upgraden.


Verken het dichtbevolkte en levendige Bagdad en ontdek de geheimen van de vier unieke wijken tijdens de gouden eeuw van de stad, waar de inwoners reageren op elke beweging die je maakt!


Beleef een moderne versie van de iconische functies en gameplay die al 15 jaar kenmerkend zijn voor de Assassin’s Creed franchise, terwijl je jezelf moeiteloos door de stad beweegt en doelwitten uitschakelt op instinctievere en directere manieren dan ooit te voren!


Assassin's Creed Mirage wordt op 12 oktober uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de game
hier!


 

Alan Wake II

13 jaar na het origineel keren we terug naar Bright Falls, een klein dorpje dat geteisterd wordt door een reeks rituele moorden. Saga Anderson, een deskundig FBI-agent die bekendstaat om het oplossen van onmogelijke zaken, komt naar het dorp om de gruwelijke misdaden te onderzoeken. Maar wat begint als een routinezaak, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie.


Saga stuit op mysterieuze pagina's van een horrorverhaal, geschreven door de verloren schrijver Alan Wake, die al 13 jaar vastzit in een alternatieve dimensie. Tot haar ontzetting begint dit duistere verhaal langzaam werkelijkheid te worden.


In deze psychologische horrorervaring neem je de rol aan van zowel Saga Anderson als Alan Wake en ervaar je het verhaal vanuit verschillende perspectieven. Je wordt meegesleurd in Saga's race tegen de klok om de zaak op te lossen, terwijl je tegelijkertijd getuige bent van Alan's wanhopige pogingen om de realiteit te herschrijven en te ontsnappen aan de onverbiddelijke duisternis.


Verken angstaanjagende dimensies, ontrafel het verhaal dat Alan Wake heeft geschreven en ontdek de waarheid die voorbij de duisternis ligt!


Alan Wake II wordt op 17 oktober uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X/S en PC.


 

Spider-Man 2

Misschien wel één van de vetste games waar wij persoonlijk op wachten: Spider-Man 2! In dit langverwachte vervolg bundelen Peter Parker en Miles Morales hun web-slingerende krachten om bekende vijanden - waaronder Kraven en Lizard - uit het Marvel-universum te verslaan.


Peter en Miles worden geconfronteerd met hun grootste uitdaging tot nu toe, waarbij ze een balans moeten vinden tussen hun persoonlijke levens en hun leven als superhelden. Tijdens het meeslepende verhaal zul je, zoals eerder te zien in de PlayStation Showcase, afwisselen tussen de twee helden en samenwerken om de duistere dreigingen boven New York te bestrijden. Bovendien is de spelwereld uitgebreid, waardoor je nu in een nog groter deel van New York kunt slingeren en verkennen.


Zowel Peter als Miles beschikken over speciale krachten die van pas komen in verschillende situaties. Bovendien kun je je pak aanpassen. In de trailer zagen we al verschillende pakken, waaronder het iconische Iron Spider-pak van Peter Parker en wellicht nog interessanter: Venom. Opvallend is ook dat Peter Parker zich anders gedraagt wanneer hij het Venom-pak draagt, waardoor we heel benieuwd zijn naar het verhaal. Is Peter gevangen in het pak, of wordt hij verleidt door de kracht van de symbioot? Het antwoord ervaren we binnenkort!


Spider-Man 2 wordt op 20 oktober uitgebracht voor de PS5. Je vindt de gamehier!


 

Super Mario Bros. Wonder

Nostalgie! Fans van Mario-games kunnen zich gaan opmaken voor een (nieuwe) klassieker, want met Super Mario Bros. Wonder speel je de nieuwste, klassieke 2D-platformer en ervaar je de volgende evolutie van zijwaarts scrollende Super Mario Bros. games!


Super Mario Bros. Wonder is de eerste nieuwe 2D-Mario game sinds New Super Mario Bros U werd uitgebracht. Als speler kies je uit bekende personages, waaronder Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi en Toad en speel je alleen of samen tot wel 3 spelers om elkaar te helpen om levels uit te spelen.


De game bevat een nieuwe visuele stijl en power-ups, waaronder de ‘Wonder Flower’, waardoor de gameplay op onverwachte manieren verandert. Zodra je in de game zo’n wonderbloem aanraakt, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren! Buizen komen tot leven, hordes vijanden die op je afkomen, Mario die in een olifant verandert en ga zo maar door! Let’s-a go!


Super Mario Bros. Wonder wordt op 20 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora is één van de games van Ubisoft waar we met hoge verwachtingen naar uitkijken. In een uniek verhaal, dat zich naast de verhalen van de films plaatsvindt, ontdek je wat het betekent om een Na’vi te zijn in een wereld die gedomineerd wordt door de mensheid.


15 jaar nadat je als Na’vi ontvoerd werd door de militaristische corporatie RDA en gekneed werd om hun doel te dienen, word je vrijgelaten. Als vreemdeling in je geboorteplaats is het aan jou om weer in contact te komen met je verloren erfgoed en werk je samen met andere clans om Pandora te beschermen.


Terwijl je opnieuw binding probeert te zoeken met je roots, blijft het gevaar van de RDA je achtervolgen. Als speler neem je het op tegen de dreigingen van Pandora en omarm je de precisie van de traditionele Na'vi-wapens, maar maak je ook gebruik van je menselijke training door meer verwoestende wapens te gebruiken.  


In een open wereld, waar nieuwsgierigheid volgens de makers wordt beloond, verken je de wonderen van de Western Frontier, een continent op Pandora dat nog nooit eerder is ontdekt. Of je de wereld nu te voet verkent, achterop de rug van een Direhorse of al vliegend met een Banshee, Avatar: Frontiers of Pandora belooft een mooie game te worden waarin je jezelf kan onderdompelen in een betoverende wereld vol ontdekkingen en avontuur!


Avatar: Frontiers of Pandora wordt op 7 december uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de gamehier!


 

EA Sports FC 24

Ben jij klaar voor een nieuw voetbalspektakel? EA Sports FC 24 is, nadat de samenwerking met FIFA tot een einde is gekomen, het startpunt van een nieuw tijdperk in de EA-franchise.


Met HyperMotionV, PlayStyles (geoptimaliseerd door Opta) en een verbeterde Frostbite Engine worden bewegingen, het spel en de uitstraling van meer dan 19.000 authentieke spelers meeslepender dan ooit!


Of je nu kiest voor een snelle wedstrijd tegen je vrienden, de uitdaging aangaat in de carrièremodus, of online de strijd aangaat om je vaardigheden te testen tegen spelers van over de hele wereld, EA Sports FC 24 heeft voor ieder wat wils.


Zo kun je met de komst van Ultimate Team Evolutions spelers laten evolueren via een evolutiepad en als manager je eigen trainersstijl en filosofie bepalen. Of je nu als Pep Guardiola vol de aanval kiest, of liever de bus parkeert a la José Mourinho, het is allemaal mogelijk! Bovendien kan je nu gebruikmaken van Prematch reports, waarmee je trainingen kan aanpassen om ze beter te laten worden. En dat was nog niet alles, want als je voor een spelers carrière kiest, kan je gebruik maken van zaakwaarnemers die je nieuwe uitdagingen aan laat gaan, naar clubs kan brengen, je salaris vast kunnen stellen én, als je wat geluk hebt, je aan kunnen melden voor de Ballon D’or!

EA Sports FC 24 wordt op 29 september uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Series X, Nintendo Switch én PC. Je vindt de game hier! 


 

News & Updates

Recente artikelen