Sluiten
Jimmy - Vrijdag 31 Mei 2024

De hoogtepunten van de PlayStation State of Play!

Afgelopen nacht werden we getrakteerd op een PlayStation State of Play en in dit blog hebben we de hoogtepunten voor je op een rijtje gezet!

Eerste gameplay beelden Concord getoond

Maak kennis met Concord, de nieuwe 5v5-shooter waarin je de rol aanneemt van een Freegunner, een huurling die overal in het universum klusjes opknapt. Samen met je crew reis je aan boord van het schip de Northstar van planeet naar planeet. De gameplay is een kleurrijke en actievolle first-person shooter, vergelijkbaar met andere hero-shooters, waarbij elk personage zijn of haar eigen specialiteiten heeft.

Bij de release kun je kiezen uit zestien speelbare personages, maar dat is nog maar het begin! Er komen regelmatig gratis updates met nieuwe personages, maps en modi. 

Concord wordt ontwikkeld door Firewalk Studios, dat vorig jaar door PlayStation is overgenomen, en is beschikbaar op PlayStation 5 en pc. Zet 23 augustus in je agenda, want dan komt de game uit!

God of War: Ragnarök krijgt pc-versie

PlayStation-games doen het de laatste tijd supergoed op de PC, en de volgende topper die de sprong maakt van console naar computer is God of War Ragnarök.

Tijdens de State of Play afgelopen nacht kondigde Sony aan dat de nieuwste God of War op 19 september naar de PC komt. Het Canadese Jetpack Interactive, dat ook de vorige God of War naar de PC bracht, is weer van de partij voor dit vervolg. Ook fijn om te weten: alle content die de console-versie sinds de lancering heeft gekregen, zit er gewoon bij op de PC. Denk aan de roguelite modus Valhalla en meer.

God of War Ragnarök kwam eind 2022 uit voor PlayStation 4 en 5, en binnenkort kan je als PC-gamer dus ook genieten van dit actievolle avontuur!

Enge teaser voor VR-game Alien: Rogue Incursion

Pak alvast je VR-set erbij (als je durft), want er komt een nieuwe actie-horror game uit de Alien-reeks naar virtual reality. De eerste beelden liegen er niet om. Durf jij het aan?

Actievolle trailer Monster Hunter Wilds

Een nieuwe trailer voor de aankomende actie-RPG laat de rijke, levendige wereld zien die je kunt verkennen wanneer de game in 2025 uitkomt op PS5. In een speciale PS Blog-post introduceert Capcom enkele van de monsters en personages, evenals meer informatie over het nieuwe rijdier van de jager.

Dynasty Warriors: Origins aangekondigd

Koei Tecmo en Omega Force hebben een gloednieuw deel in de Dynasty Warriors-serie aangekondigd, genaamd Dynasty Warriors: Origins.

Als we de makers (en beelden) moeten geloven, gaat deze game terug naar de roots van de serie en staat non-stop actie met grootschalige gevechten centraal. Zoals we gewend zijn van Dynasty Warriors, ga je in Origins weer de strijd aan tegen legers van duizenden vijanden. Wat dit deel extra spannend maakt, is dat het verhaal voor het eerst wordt verteld door de ogen van een 'naamloze held'. De komende maanden krijgen we meer info over wat ons te wachten staat.

Dynasty Warriors: Origins komt in 2025 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc.

Prikkelende gameplay trailer van Until Dawn

Een lekkere trailer van de baanbrekende horror-klassieker, die opnieuw is opgebouwd en verbeterd voor PS5 en PC. De game wordt dit najaar uitgebracht. 

Eerste gameplay beelden van VR-game Skydance's Behemoth

Nog een VR-game! Behemoth van Skydance is de volgende grote titel van Skydance Games voor PS VR2 en de opvolger van de bekroonde The Walking Dead: Saints and Sinners-games. Het is een first-person actie-avontuur VR-titel die deze herfst uitkomt. De game combineert brute fysiek-gebaseerde gevechten met hand-to-hand gevechten, spelersbewegingen, het oplossen van omgevingspuzzels en epische baasgevechten.

Releasedatum én lange trailer van Silent Hill 2

Wederom een klassieker in een nieuw jasje! Silent Hill 2 komt op 8 oktober uit op PS5. De makers achter deze psychologische survival horror remake gaan dieper in op de nieuwe gameplay en verhaalelementen. Meer weten? Lees de hele blogpost op de PlayStation site! 

News & Updates

Recente artikelen