Sluiten
Jesse - Dinsdag 19 September 2023

De gamekalender van oktober 2023!

Dit is de gamekalender van oktober!

Nu het warme weer langzaam maar zeker plaatsmaakt voor koelere dagen, is het weer de perfecte gelegenheid om binnen te blijven en jezelf te verliezen in videogames! Oktober belooft een opwindende maand te worden voor gamers, met een overvloed aan veelbelovende nieuwe releases op komst. Hieronder vind je een overzicht van de games die je kunt verwachten in oktober 2023!


Forza Motorsport

Duik in de wereld van de autosport, stem je droomauto af en daag vrienden en rivalen uit op legendarische circuits!

Forza Motorsport heeft nu real-time raytracing, een dynamische dag- en nachtcyclus en een herontworpen rijervaring op procedureel gegenereerde racetracks voor ultiem realisme. Als speler geniet je van fotorealistische beelden, nieuwe schade- en vuilaccumulatiesystemen en verbeterde fysica met 48x bandenrealisme. Kies uit 500+ echte auto's, waaronder 100+ speciaal voor deze game gemaakt!

Verken 20 verschillende omgevingen met wisselende weersomstandigheden en unieke rijuitdagingen, en dompel jezelf onder in de opwinding van Forza Motorsport terwijl je jezelf bewijst als de ultieme coureur. Grijp het stuur vast en laat de adrenaline door je aderen stromen in deze meeslepende racegame


Forza Motorsport wordt op 10 oktober uitgebracht voor Xbox Series X. Je vindt de game hier!


Humankind - Heritage Deluxe Edition

De Humankind Heritage Deluxe Edition neemt je mee op een diepgaande reis door de geschiedenis, aangevuld met extra content en exclusieve in-game items. Duik in de ontwikkeling van menselijke beschavingen terwijl je grootschalige rijken bouwt en de loop van de geschiedenis beïnvloedt! Deze speciale editie belooft een nog meeslepender avontuur in deze strategische en historische game. Daag jezelf uit en laat je nalatenschap achter in de wereld van Humankind met de Heritage Deluxe Edition!


Humankind - Heritage Deluxe Edition wordt op 10 oktober uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

 

Assassin's Creed Mirage

In Assassin’s Creed Mirage duik je in het meeslepende verhaal van Basim, een jonge straatrover die worstelt met nachtmerrieachtige visioenen. Hij zet zijn zoektocht naar antwoorden en gerechtigheid voort in de levendige straten van negende-eeuws Bagdad, terwijl hij uiteindelijk naar Alamut reist, de legendarische thuishaven van de Assassins, waar het fundament van de Creed werd gelegd.

Verken het dichtbevolkte en bruisende Bagdad en onthul de geheimen die schuilgaan in de vier unieke wijken van de stad, die tot leven komen in de gouden eeuw waarin elke actie die je onderneemt een reactie uitlokt van de inwoners!

Herbeleef een eigentijdse interpretatie van de iconische functies en gameplay die al 15 jaar de Assassin’s Creed-franchise hebben gedefinieerd. Beweeg je naadloos door de stad en schakel doelwitten uit op intuïtievere en directere manieren dan ooit tevoren. Geniet van deze eerbetuiging aan het spel waar het allemaal mee begon!

Assassin's Creed Mirage wordt op 5 oktober uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X. Je vindt de gamehier!



Lords of the Fallen

Lords of the Fallen biedt een meeslepende en duistere action-RPG-ervaring, waarin je als speler in de huid kruipt van Harkyn, een gevallen held die de wereld moet redden van een dreigende ondergang. De game combineert uitdagende gevechten met diepgaande karakterontwikkeling en een grimmig en meeslepend verhaal.

Verken prachtig vormgegeven omgevingen, versla angstaanjagende vijanden en ontrafel mysteries in deze epische strijd tussen licht en duisternis. Bereid je voor op een actievol avontuur vol keuzes die je lot zullen beïnvloeden in Lords of the Fallen!


Lords of the Fallen wordt op 13 oktober uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X. Je vindt de game hier!

 

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption komt nu eindelijk naar de Nintendo Switch, waardoor het Wilde Westen altijd binnen handbereik is! Als speler neem je de rol aan van John Marston en verken je een meeslepende open wereld vol gevaarlijke outlaws en epische avonturen.

Of je nu onderweg bent of op je tv speelt, je kunt genieten van prachtige landschappen en met de Joy-Con-controllers schieten als een echte premiejager. Stap binnen in de wereld van Red Dead Redemption en beleef het ultieme avontuur in het Wilde Westen op je Nintendo Switch, waar je ook bent!


Red Dead Redemption wordt op 13 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

Sonic Superstars

Sonic Superstars biedt een sprankelend nieuw avontuur met Sonic the Hedgehog en zijn legendarische metgezellen. Deze supersnelle game stelt je in staat om in de huid te kruipen van je geliefde Sonic-personage en deel te nemen aan adembenemende races op uitdagende circuits. Met verbluffende grafische pracht en vloeiende gameplay word je ondergedompeld in de wereld van Sonic op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Ontdek nieuwe tracks, ontgrendel krachtige power-ups en laat zien wie de snelste is in deze ultieme race-ervaring! Sonic Superstars is een hommage aan de rijke geschiedenis van het Sonic-universum en biedt een frisse en opwindende kijk op deze iconische franchise. Bereid je voor op een razendsnelle reis vol avontuur, uitdagingen en uiteraard plezier!


Sonic Superstars wordt op 17 oktober uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

Endless Dungeon

Endless Dungeon is een opwindende sciencefiction-roguelike-game die je meeneemt op een intergalactisch avontuur. In deze game stel je een team van helden samen, elk met unieke vaardigheden, om de mysterieuze en gevaarlijke Endless Dungeon te verkennen. Deze buitenaardse kerker zit boordevol hordes vijanden, dodelijke valstrikken en waardevolle buit, maar wees gewaarschuwd: de kerker evolueert voortdurend, en geen twee pogingen zijn hetzelfde.

Betreed een kosmische wereld vol spanning en uitdagingen terwijl je vecht om te overleven tegen steeds veranderende obstakels. Endless Dungeon belooft een adembenemende en zenuwslopende ervaring voor spelers die van roguelike-avonturen houden. Ben jij klaar om je moed te tonen en te zien hoe ver je kunt komen in deze meedogenloze kerker? Grijp je wapens en bereid je voor op het ultieme intergalactische avontuur!

Endless Dungeon wordt op 19 oktober uitgebracht voor de PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X. Je vindt de game hier!



Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged brengt de wereld van ultrasnelle autoraces naar een geheel nieuw niveau! Deze spannende opvolger tilt de race-ervaring naar ongekende hoogten en spreekt fans van alle leeftijden aan met de legendarische Hot Wheels-auto's.


Scheur over krankzinnige circuits, met elk detail zorgvuldig ontworpen en boordevol uitdagende bochten en adembenemende sprongen. Verzamel een indrukwekkende verzameling Hot Wheels-auto's en personaliseer ze naar jouw eigen stijl. Ontdek de spanning van het racen met deze iconische voertuigen terwijl je jezelf uitdaagt op de meest opwindende tracks. Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged zorgt voor een adrenalinepompende rit die je als raceliefhebber niet wil missen! Ga de uitdaging aan en bewijs jezelf als de ultieme Hot Wheels-kampioen.


Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged wordt op 19 oktober uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One/Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

 

Spider-Man 2

Slinger jezelf in een grensverleggend superheldenavontuur! Beleef de avonturen van Peter Parker en Miles Morales terwijl ze met hun moedige alter ego, Spider-Man, de strijd aangaan met angstaanjagende nieuwe schurken die New York bedreigen.


In dit langverwachte vervolg op het eerste deel is het voor het eerst mogelijk om te switchen tussen Peter Parker en Miles Morales en werk je samen om hun vijanden uit te schakelen. Éen van die vijanden is Kraven, een lid van de Sinister Six, die naar New York komt om superhelden de stuipen op het lijf te jagen.


Beheers de kunst van het web-slingeren, navigeer met ongekende vrijheid door de met wolkenkrabbers gevulde straten en voel de adrenaline terwijl je van gebouw naar gebouw zwaait! Maak gebruik van een scala aan krachten en gebruik onder andere Miles’ nieuwe elektrische vaardigheden en de brute kracht van het symbiote-pak van Peter! Elke swing, sprong en acrobatische beweging is een traktatie voor je spinachtige zintuigen!


De game biedt verbluffende graphics, naadloze webzwaai-actie en gevechtsmechanismen die je volledig onderdompelen in het Marvel-universum. Met een meeslepend verhaal, uitdagende missies en gedenkwaardige personages belooft Spider-Man 2 een epische reis te worden die zowel fans als nieuwkomers zal betoveren. Bovendien is de map uitgebreid, waardoor je nóg meer avontuur kan beleven. Ben jij de nieuwe Spider-Man?


Spider-Man 2 wordt op 20 oktober uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

 

Cities Skylines 2

Cities Skylines 2 tilt stedenbouw letterlijk naar nieuwe hoogten! Deze langverwachte opvolger van het geliefde stedenbouwspel biedt je als speler een nog realistischere en meeslependere ervaring in de wereld van stadsplanning en -beheer.

Met verbeterde graphics en diepgaandere gameplay-opties kun je jouw droomstad creëren op een manier die eerder onmogelijk leek. Ontwerp indrukwekkende metropolen, beheer complexe infrastructuur en voldoe aan de groeiende behoeften van de bevolking.

Nieuwe uitdagingen en problemen wachten op je terwijl je beslissingen neemt die de toekomst van je stad zullen beïnvloeden. Bouw een bloeiende economie op, zorg voor de tevredenheid van je inwoners en zoek duurzame oplossingen voor de stedelijke problemen.

Cities: Skylines 2 is het ultieme stedenbouwspel waarin jouw visie werkelijkheid wordt. Maak je klaar om de stad van je dromen te ontwerpen en te beheren op een niveau dat je stoutste verwachtingen overtreft!

Deze game zou op 24 oktober eigenlijk ook uitgebracht worden voor de consoles. Echter hebben ze laten weten dat Cities Skylines 2 voor de consoles nog een jaar moet wachten.

 

Cities Skylines 2 wordt op 24 oktober uitgebracht voor PC. Je vindt de game hier!

 

EA Sports UFC 5

Betreed de octagon en ontdek de verpletterende kracht en precisie van EA Sports UFC 5! Deze game tilt de vechtsport naar een hoger niveau met verbluffende grafische pracht, levensechte animaties en een nog diepere gameplay-ervaring. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment UFC-vechtlegendes en opkomende sterren, elk met hun eigen unieke vaardigheden en vechtstijlen.

Dompel jezelf onder in epische gevechten binnen realistische arena's en ervaar de ongekende intensiteit van de UFC-competitie. Dankzij nieuwe en verbeterde gevechtsmechanismen kun je slagen, trappen en grondgevechten beheersen om je tegenstanders te overwinnen. EA Sports UFC 5 belooft de ultieme vechtsportervaring te bieden, zowel voor trouwe fans als nieuwkomers, waar ware kampioenen worden geboren. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

EA Sports UFC 5 wordt op 19 oktober uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X. Je vindt de game hier!

 

News & Updates

Recente artikelen