Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 27 Juni 2023

De game releases van juli 2023!

Dit zijn de game releases van juli!

Ben jij ook aan het bijkomen van de warme temperaturen en zoek je een reden om binnen te blijven? Veeg dan nu het zweet van je voorhoofd en zet de airco aan, want met de releases van juli is er geen enkele reden om het huis te verlaten!

MX vs ATV Legends - Season One Edition

Beleef de meest recente toevoeging aan de populaire off-road racefranchise! In dit nieuwste deel geniet je van uitgebreide, open omgevingen en een uitgebreide carrière modus, zodat je jezelf volledig kan onderdompelen in de wereld van professioneel off-road racen! MX vs ATV Legends bevat drie uitgebreide DLC's: 

- MX vs ATV Legends - 2022 AMA Pro Motocross-kampioenschap

- MX vs ATV - Legends Supercross World Tour

- MX vs ATV - Legends Playground


MX vs ATV Legends - Season One Edition wordt op 4 juli uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de gamehier!The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition

Bepaal het lot van 3 profetische figuren in het climaxhoofdstuk van The Legend of Heroes-serie! Maak je klaar voor een zinderende ontknoping en kruip in de huid van oorlogsheld Rean Schwarzer, de bevrijder Lloyd Bannings en het mysterieuze karakter 'C'. 

Betreed de mythische wereld van Zemuria, vol met intriges, bondgenootschappen en onthullende geheimen, terwijl je jezelf verliest in deze meeslepende RPG. Als speler beleef je drie verschillende, verwante verhaallijnen en switch je op elk moment tussen de drie personages met het Crossroads-systeem.


The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition wordt op 7 juli uitgebracht voor de PS4, PS5 en Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

The Valiant

Beleef een verhaal van broederschap en verlossing! In deze real-time strategy begin je aan een gevaarlijke zoektocht naar verloren relikwieën, die je door heel Europa en het Midden-Oosten zal brengen. Bereid je voor op een sensationeel avontuur vol spanning, verraad en epische gevechten! Reis mee met Theodorich von Akenburg terwijl je de wereld trotseert, hopend op een toekomst waarin de mensheid in harmonie kan samenleven.


The Valiant wordt op 11 juli uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de gamehier!Exoprimal

In Exoprimal speel je een team-based online actiegame waarin de mensheid met behulp van haar geavanceerde exoskelet-technologie het opneemt tegen de meest woeste beesten uit de geschiedenis: dinosaurussen!


Ga op avontuur naar een onbekende planeet en vergeet de aarde, in Exoprimal is het letterlijk eten of gegeten worden! Strijd om te overleven tegen hordes ontelbare velociraptors, pteranodons en een verzameling van andere prehistorische beesten als de carnautaur en de ankylosaurus!


Exoprimal wordt op 13 juli uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de gamehier!


 

Jagged Alliance 3

Stel je voor dat je een leven leidt als huurling! In een land genaamd Grand Chien, dat rijk is aan natuurlijke hulpbronnen maar geteisterd wordt door diepe politieke verdeeldheid, ontstaat chaos wanneer de president vermist raakt. De situatie verslechtert nog verder wanneer een paramilitaire macht de controle over het land overneemt. De wanhopige familie van de president roept de hulp in van een groep huurlingen van het invloedrijke bedrijf Adonis, met als doel de president terug te brengen.


In Jagged Alliance 3 neem jij de rol aan van een huurling, waarbij je zelf huursoldaten werft. Elk van hen heeft unieke vaardigheden, eigenaardige persoonlijkheden en achtergrondverhalen. Terwijl je Grand Chien verkent, zul je onderweg nieuwe mensen ontmoeten, geld verdienen, je groep laten groeien en uiteindelijk het lot van het land bepalen...


Jagged Alliance 3 wordt op 14 juli uitgebracht voor de PC. Je vindt de gamehier!


 

Neon White

In een surrealistische wereld vol hemelse demonen vecht je voor een plek om permanent in de hemel te leven! In deze razendsnelle first-person actiegame is het jouw taak om duistere wezens uit te schakelen om de balans in de hemel te herstellen. De andere huurmoordenaars komen je echter bekend voor... uit een vorig leven, misschien?


Bovendien is er maar één plek gereserveerd: alleen de snelste demonendoder verdient het recht om in de hemel te blijven. Durf jij het aan om jezelf te bewijzen in de strijd tegen demonen en de mysteries van Neon White te onthullen? Het lot van het hiernamaals ligt in jouw handen!


Neon White wordt op 18 juli uitgebracht voor de PS5 en Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

Pikmin 4

In Pikmin 4 krimp je wederom naar een miniscuul formaat! Ontdek het langverwachte vervolg uit de populaire Pikmin-serie, waarin je als speler de leiding neemt over een leger van plantachtige wezens en puzzels oplost om tegenstanders te verslaan.


Ontdek de wildernis van een verlaten planeet als astronaut. De Pikmin lijken spoorloos verdwenen en aan jou de taak om de graswezentjes te zoeken en je weg naar huis te vinden! Verken de graslanden en parken van deze mysterieuze planeet en maak je klaar voor een meeslepend avontuur!


Pikmin 4 wordt op 21 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de gamehier!


 

Remnant II

Remnant II is het vervolg op de succesvolle game Remnant: From the Ashes, waarin het restant van de mensheid op angstwekkende planeten vecht tegen nieuwe, dodelijke wezens en gigantische eindbazen.


Als speler neem je de rol aan van overlevende en zal je moeten vechten voor je leven! Gewapend met unieke vaardigheden en krachtige wapens, zul je het opnemen tegen hordes van monsterlijke wezens en epische baasgevechten aangaan om je weg te vinden naar veiligheid en antwoorden. Verken de diepten van het onbekende alleen, of samen met twee vrienden en voorkom dat het kwaad de werkelijkheid zelf vernietigt! 


Remnant II wordt op 25 juli uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de gamehier!


 

F1 Manager 23

Manage jouw team op jouw manier. Start je carrière als teambaas van een van de 10 huidige F1 teams en beheer alle aspecten; van fabriek en de garage tot de grid!


Beheer je personeel en faciliteiten, bouw en finetune je auto's, plan je racestrategie en voer haar vlekkeloos uit. Jij hakt alle knopen door. 23 races, zes F1 sprints, nieuwe auto's, nieuwe circuits, nieuwe coureurs en nieuwe uitdagingen. Jouw legende begint hier! 


F1 Manager 23 wordt op 31 juli uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X. Je vindt de gamehier!


 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »