Sluiten
Jimmy - GameResource - Woensdag 11 Oktober 2023

Alles wat je moet weten over Spider-Man 2

Dit is wat je moet weten over Spider-Man 2!

De Spider-Man videogame-franchise is terug en deze keer is het groter en indrukwekkender dan ooit tevoren! Met Spider-Man 2 brengt ontwikkelaar Insomniac Games ons een gloednieuw avontuur in een nóg grotere open wereld, waarbij je zowel in de huid kruipt van Peter Parker als Miles Morales. In dit blog lees je alles over deze splinternieuwe game en wat je ervan kan verwachten.

Het ultieme web van avontuur

In dit langverwachte vervolg op het eerste deel is het voor het eerst mogelijk om te switchen tussen Peter Parker en Miles Morales en werk je samen om hun vijanden uit te schakelen. Dit opent de deur naar verschillende verhaallijnen en nieuwe krachten die je kunt ontdekken. Terwijl je door New York slingert, springt en de nieuwe webvleugels gebruikt, zul je merken dat de keuze tussen deze twee helden de gameplay en het verhaal aanzienlijk beïnvloedt. Maar wees op je hoede, want de iconische schurk Venom dreigt hun levens, stad en geliefden te vernietigen.


Ontdek New York

Een van de meest in het oog springende kenmerken van Spider-Man 2 is de uitbreiding van New York. Deze keer kan je als speler de dynamische en altijd levendige stad verkennen, met niet één, maar twee nieuwe stadsdelen - Brooklyn en Queens! Verwacht adembenemende locaties, waaronder het iconische Coney Island. De uitgestrektheid van de open wereld en de veelbelovende details maken onze verwachtingen in ieder geval zo hoog als de wolkenkrabbers in het spel!


Peter Parker's symbiote-krachten

Peter Parker, de Spider-Man die we allemaal kennen uit stripboeken en films, speelt een centrale rol in Spider-Man 2. Echter, in deze game gedraagt Peter zich wat vreemd. Zijn kostuum is donkerder, en hij bezit speciale krachten die we eerder zagen bij Venom. Dit alles is te danken aan de symbiote, een duistere substantie die Peter als gastheer heeft gekozen. Hierdoor versla je vijanden met nieuwe krachten, waaronder de verwoestende 'Symbiote Spike Ball' en de krachtige 'Symbiote Grand Slam'. Peter's veranderde status voegt een intrigerend element toe aan het verhaal en de gameplay.


Miles Morales' elektrische krachten

Miles Morales, de tweede Spider-Man in het spel, biedt een opwindende dynamiek. Miles, bekend van de film 'Into The Spider-Verse' en de game 'Miles Morales', heeft zijn elektrische krachten verder ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in nieuwe aanvallen zoals de ongrijpbare 'Electric Teleport' en het verwoestende 'Thunderbust'. Deze nieuwe krachten voeg je toe aan je arsenaal en gebruik je wanneer je Miles bestuurt. Zo wordt het schakelen tussen de twee helden nog boeiender.


Epische schurken

Wat is een Spider-Man-game zonder uitdagende schurken? Spider-Man 2 stelt niet teleur, want het brengt zowel nieuwe als iconische vijanden naar voren. Verwacht confrontaties met de monsterlijke Venom, de meedogenloze Kraven the Hunter, de licht ontvlambare Lizard en nog veel meer bad guys uit het Marvel-universum!


Goed om te weten

Een punt om op te merken is dat Spider-Man 2 geen multiplayer-optie biedt. De focus ligt volledig op het leveren van een meeslepende singleplayer-ervaring, waardoor je diep in het verhaal van Peter en Miles kunt duiken.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden is de omvang van de game. Met een omvang van ongeveer 100 gigabyte neemt Spider-Man 2 aardig wat ruimte in beslag op je PlayStation 5. Zorg er dus voor dat je voldoende opslagruimte beschikbaar hebt om deze game te kunnen spelen!


Actie, avontuur en spelplezier!

Beheers de kunst van het web-slingeren, navigeer met ongekende vrijheid door de met wolkenkrabbers gevulde straten en voel de adrenaline terwijl je van gebouw naar gebouw zwaait! Met de indrukwekkende open wereld, nieuwe krachten, iconische schurken en het vermogen om te wisselen tussen twee geweldige helden, belooft het een game te worden om je vingers bij af te likken. Of je nu een doorgewinterde Spider-Man-fan bent, of een nieuwkomer, deze actievolle open-wereld RPG wordt een traktatie voor je spinachtige zintuigen!

Exclusief beschikbaar voor PlayStation 5
Releasedatum: 20 oktober 2023

Je vindt de game hier!

 

News & Updates

Recente artikelen