Sluiten
Jimmy - GameResource - Maandag 12 September 2022

Ubisoft Forward 2022: wat kunnen we verwachten?

Tijdens een hagelnieuwe Ubisoft Forward 2022 en Assassin's Creed Showcase zijn we meer te weten gekomen over de toekomst van Assassin's Creed, maar hebben we ook meer details gekregen over games die de ontwikkelaar de komende tijd zal gaan uitbrengen. Zo werd Assassin's Creed Mirage aangekondigd, zien we een legende terugkeren in Mario + Rabbids Sparks of Hope en werd er nieuwe gameplay gedeeld van Skull and Bones. In deze blog lees je er alles over! 

 

Assassin's Creed Infinity officieel onthuld
Zo veel aankondigingen en details, dat we er nog even van moeten bijkomen. Laten we beginnen met Assassin's Creed. Ubisoft heeft een nieuw platform aangekondigd (namelijk Assassin's Creed Infinity) dat zal dienen als de toekomst van de Assassin's Creed franchise. We hebben het hier over een platform en hub waar gamers Assassin's Creed games kunnen ontdekken. En dat is nog maar het begin! Zo hebben we de eerste beelden van Assassin's Creed Mirage kunnen zien - en meer informatie over die game - maar ook twee gloednieuwe aankondigingen: Assassin's Creed Codename Red (wat zich af zal spelen in het feodale Japan - YES!) én Assassin's Creed Codename Hex, waarbij laatstgenoemde volgens Ubisoft een andere insteek krijgt dan we gewend zijn. Meer details werden nog niet bekendgemaakt, dus daar moeten we in ieder geval nog op wachten. 

 

Assassin's Creed Mirage
Terug naar de roots! In de nieuwste Assassin's Creed begeef je jezelf in Bagdad en kruip je als gamer in de huid van Basim Ibn Ishaq, 20 jaar voor de ontwikkelingen in Assassin's Creed Valhalla. Hoewel er nog geen gameplay werd getoond, weten we door de filmische trailer wel dat Basim als jongen van de straat getraind wordt door de Perzische sluipmoordenaar Bashin en uitgroeit tot volmaakte assassin. Ubisoft spitst zich daarnaast toe op drie dezelfde pijlers uit de originele titels: stealth, parkour en niet te vergeten: assassinations! 

De traditionele opzet houdt in dat de game geen RPG structuur zal krijgen, maar vanuit een lineaire focus wordt beschreven waarbij het verhaal centraal staat. Zo zullen er meer aspecten zijn waar je met een gelijkmatig verloop keuzes kunt maken tussen verschillende opdrachten. De game wordt verwacht in 2023! Pre order 'm hier! 

 

assassin's-creed-mirage

 

Mario + Rabbids Sparks of Hope
Gezien het feit dat Mario + Rabbids Sparks of Hope eind oktober (de 20e om precies te zijn) uit zal komen, greep Ubisoft deze kans aan om meer features van de game te delen. Zo zagen we een nieuwe gameplay trailer waarin we de wereld van Terra Flora konden zien én krijgen we te maken met een DLC waarin je in de schoenen kan treden van een oude bekende: Rayman! Alles wijst er in ieder geval op dat Mario + Rabbids een van de grootste games zal zijn die dit jaar zal uitkomen voor de Nintendo Switch. Sparks of Hope ziet er fantastisch uit en wij kunnen niet wachten om 'm te gaan spelen! 

 

mario-rabbids-sparks-of-hope

 

Skull and Bones
Naast Mario + Rabbids komt er binnenkort nog een game uit waar meer details over naar voren zijn gekomen: Skull and Bones! In een nieuwe trailer kregen we te zien hoe je als speler - of beter gezegd piraat - verschillende gevechtselementen kan toepassen om vijanden te verslaan. Zo kregen we inzicht in het kiezen van wapens en munitie, de bepantsering van schepen om schade tegen te gaan én zagen we hoe je schepen kan aanpassen om minder zichtbaar te zijn voor andere piraten en schavuiten. Daarnaast gaf Ubisoft een inkijkje in 'The Helm', het in-game ruilnetwerk. Last but not least: Skull and Bones zal vanaf de release cross-platform ondersteunen! We zijn van mening dat de game steeds beter en vetter lijkt te worden aan de hand van de details die we voorgeschoteld krijgen. We zijn dus ook zeer benieuwd naar 8 november, wanneer de game uit zal komen! Pre order de game hier!

 

skull-and-bones

 

Just Dance 2023
Volgens Ubisoft breekt er een "nieuw tijdperk" aan, met de terugkeer van Just Dance 2023. Dat geloven we meteen, gezien de game gelanceerd zal worden met nieuwe multiplayer functionaliteiten. Je kan hierdoor met iedereen die jij wil en waar dan ook ter wereld, dansen tot je een ons weegt. En als je jouw danskunsten liever privé houdt dan is er ook nieuws, want later dit jaar wordt de game gelanceerd met een privémodus waarbij je tot zes spelers tegelijk de game kan spelen. Schudden met die heupen, dus! 

 

just-dance-2023

 

Ubisoft
Tijdens de twee uur durende showcase werd nog veel meer informatie gedeeld (naast het nieuws op het gebied van games). Mocht je de stream hebben gemist en heb je tijd over, dan kan je 'm hier terugkijken!

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »