Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 29 Augustus 2023

Speel Call of Duty: Modern Warfare III met vervroegde toegang!

Krijg toegang tot de Early BETA van Call of Duty: Modern Warfare III!

Het zal je niet ontgaan zijn dat het nieuwste deel uit de Call of Duty franchise zijn opwachting zal gaan maken op 10 november, maar je kan de game nu ook als echte early bird gaan spelen!


Al geruime tijd circuleerden er geruchten over de aankondiging van een nieuwe Call of Duty-game dit najaar, oorspronkelijk na speculaties dat er een uitbreiding in de maak was voor de vorig jaar uitgebrachte Modern Warfare II. Niets is dus minder waar, nu we weten dat het om een rechtstreeks vervolg gaat!

Een nieuwe uitdaging

In dit nieuwste deel sta je - samen met Captain Price en Task Force 141 - voor de ultieme uitdaging. Wanneer de ultranationalistische oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov zijn invloed over de wereld uitbreidt, dwingt het Task Force 141 tot een ongekende confrontatie. Deze intense strijd brengt overigens nieuwe keuzes met zich mee voor jou als speler, want naast de cinematografische missies, introduceert Modern Warfare III nu ook open gevechtsopdrachten, die je als speler meer diversiteit bieden.

Ontelbaar veel maps

Ter viering van het 20-jarige bestaan van Call of Duty, presenteert Modern Warfare III een uitgestrekte verzameling multiplayer-maps die tot de meest uitgebreide behoort - met zowel geliefde klassiekers als splinternieuwe maps. De zestien originele maps van Modern Warfare II uit 2009 hebben een frisse interpretatie gekregen met nieuwe modi en gameplay-elementen, die vanaf het allereerste moment beschikbaar zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, komen er gedurende de seizoenen na de release nog meer dan twaalf nieuwe 6v6-maps bij.

Zombies

Daarnaast is het voor de allereerste keer dat je met andere teams de handen ineenslaat om de strijd aan te gaan met onmetelijke hordes zombies, in de meest uitgebreide zombie-map die je ooit in een Call of Duty game hebt gezien! Als speler ontdek je een compleet nieuw zombie-verhaal van Treyarch, voorzien van een overvloed aan missies, zombie-uitdagingen en boeiende ontdekkingen. 

Early BETA

Ja, en dan heb je de Early BETA nog! Pre-order je de game nu, dan krijg je vervroegd toegang, waarbij PlayStation-gamers als eerste aan de beurt zijn. Heb je 'm besteld, dan krijg je de code een paar dagen vóór de BETA van start gaat, toegestuurd. Hieronder lees je de specifieke data:

6-7 Oktober - Early Access | PlayStation
8-9 Oktober - Open Beta | PlayStation
12-13 Oktober - Early Access | XBOX + PC and Open Beta | PlayStation
14-16 Oktober - Open Beta | All Platforms

 

Je vindt Call of Duty: Modern Warfare III hier!


 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »