PlayStation State of Play februari 2023

  • Geplaatst op
  • Door Jimmy - GameResource
  • 0
PlayStation State of Play februari 2023

Lees in dit artikel alle info over de Playstation State of Play van februari 2023!

PlayStation State of Play: dit zijn de details!

De PlayStation State of Play showcase heeft ons nieuwe informatie verschaft over de nabije toekomst van de PlayStation 5 en PSVR2. In deze blogpost brengen we je op de hoogte!

Nieuwe gameplay trailer van Resident Evil 4

De remake van Resident Evil 4 laat niet lang meer op zich wachten en om die reden werd er aandacht besteed aan een nieuwe trailer (met gameplay!). En dat is vet, want niet alleen zien de beelden er goed uit, maar het werd ook duidelijk dat de Mercenaries mode terugkeert! 


Resident Evil 4 wordt op 24 maart uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!Nieuw gameplay overzicht van Suicide Squad: Kill the Justice League 

We kregen niet alleen een gameplay trailer te zien van Resident Evil 4, maar ook een overzicht met de functionaliteiten van Suicide Squad: Kill the Justice League! De game kreeg veel aandacht van Sony, inclusief een trailer van zo'n 6 minuten. Daarin kregen we RPG elementen te zien, customization en gevechten. Bovendien werd duidelijk dat de game live service elementen krijgt, waardoor je online moet zijn om de game te kunnen spelen.


Suicide Squad: Kill the Justice League wordt op 26 mei uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series en PC.


 

Releasedatum Baldur's Gate 3 bekendgemaakt

Na bijna drie jaar in Early Access, blaast Baldur's Gate 3 de klassieke Forgotten Realms RPG-serie nieuw leven in met de volledige release later dit jaar. Het wordt alweer de derde hoofdgame in de Baldur's Gate-serie, gebaseerd op het bekende Dungeons & Dragons-rollenspelsysteem. Ook kregen we een vette trailer met gameplay te zien. 


Baldur's Gate 3 wordt op 31 augustus uitgebracht voor de PlayStation 5 en PC.3 nieuwe personages in Street Fighter 6

Tijdens de State of Play werden we verrast door een gloednieuw karakter die we terug gaan zien in de nieuwste Street Fighter game: Lily! Naast de introductie van Lily zagen we via een actievolle trailer ook Zangief en Cammy erop los beuken. 


Street Fighter 6 wordt op 2 juni uitgebracht voor de PlayStation 4 & 5 en Xbox Series. Je vindt de game hier!


 

Aankondiging Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Het is al een tijd geleden - sinds 2018 om precies te zijn - dat er een volwaardige Naruto X Boruto game werd uitgebracht, maar daar gaat verandering in komen! Een exacte datum weten we niet, maar wel dat de game volop in ontwikkeling is. De game wordt in ieder geval uitgebracht voor PlayStation 4 en 5, of er andere platformen bij gaan komen is niet bekend.


Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections wordt later dit jaar uitgebracht voor PlayStation 4 & 5. 


 

5 PSVR2 games op komst

De showcase van Sony werd afgetrapt met de aankondiging van 5 nieuwe games die we binnen afzienbare tijd kunnen gaan spelen op de PSVR2. Welke dat zijn, zie je hieronder!

The Foglands

 

Green Hell

 

Before Your Eyes

 

Synapse

 

Journey to Foundation

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.