Sluiten
Jimmy - Dinsdag 5 Maart 2024

Ontdek Unicorn Overlord!

Ben je klaar om de betoverende wereld van Fevrith te betreden en deel te nemen aan een episch koninklijk avontuur? Unicorn Overlord, de nieuwste game voor PS5, Xbox Series X en Nintendo Switch, belooft je mee te nemen op een reis vol strategie, heldendaden en fantastische gevechten.

Strategisch avontuur

In Unicorn Overlord sta je in de schoenen van de verbannen prins Alain, vastberaden om zijn troon terug te veroveren van de opstandige generaal Valmore. Het fictieve continent Fevrith dient als het toneel voor dit strategische rollenspel, waarin je jouw bondgenoten verzamelt en de vijf koninkrijken verenigt in de strijd tegen het lot.

Verken een betoverende wereld

De verkenningstochten op de wereldkaart nemen je mee door adembenemende steden, waar je gebruik maakt van diensten zoals smeden en handelaars om jouw leger te rusten en jezelf voor te bereiden op zowel het verhaal als optionele gevechten. Ontdek de charme van de 2D-stijl weergave, waar personages, locaties en sprites tot leven komen op de kaart, terwijl je vrij kunt rondzwerven en de gebeurtenissen in verschillende volgordes kunt benaderen.

Beheers de kunst van gevechten 

Op de uitgestrekte slagvelden van Unicorn Overlord vindt de strijd plaats in twee fasen: de verplaatsing van troepen en de intense gevechten tussen eenheden. Beheers het terrein en pas je strategie aan terwijl je de controle behoudt over jouw eenheden in real-time gevechten. Van open velden tot stedelijke omgevingen, de gevechtsformaties met diverse karakterklassen bieden een uitdagende ervaring. Met drie moeilijkheidsniveaus en een aparte online multiplayer-arena, blijft de game boeien, los van het meeslepende hoofdverhaal.

Klassieke RPG met innovatief gevechtssysteem

Unicorn Overlord brengt het klassieke tactische RPG-genre naar een hoger niveau door een uitgestrekte wereld te combineren met een innovatief gevechtssysteem. Sta klaar om een unieke en grootschalige fantasy-game te ervaren, doordrenkt met de kenmerkende stijl van Vanillaware! Bereid je voor op de ultieme koninklijke queeste - jouw avontuur begint binnenkort!

Unicorn Overlord wordt uitgebracht op 8 maart. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »