Sluiten
Jimmy - Woensdag 8 Mei 2024

Ontdek de Minix collectibles!

Ben jij een échte verzamelaar van Funko Pops en andere beeldjes? Dan hebben we iets nieuws: Minix collectibles! De Minix verzamelbare figuren verbinden je met de meest geliefde personages uit film, televisie, sport en meer. 

Verzamel jouw favoriete personages

Minix biedt een breed scala aan figuren uit populaire franchises zoals Stranger Things, The Witcher, Naruto en zelfs iconen uit de sportwereld zoals Messi, Benzema en Haaland. Deze collectie groeit voortdurend, dus jouw favoriete personages zijn binnen handbereik.

Kwaliteit en veiligheid

Minix-figuren worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zijn duurzaam en veilig voor alle leeftijden. Voordat ze in de winkels komen, ondergaan ze strikte kwaliteits- en veiligheidscontroles. Elke Minix-figuur van ongeveer 12 cm wordt geleverd in een state-of-the-art displaydoos, genummerd om de verzamelwaarde te vergroten.

Met passie ontworpen

Er wordt veel aandacht besteed aan het vastleggen van de persoonlijkheid en uitstraling van elk personage. Van vrije schetsen tot geavanceerde 3D-modelleringstechnieken, de magie van jouw favoriete personages wordt tot leven gebracht in elk detail.

Vervaardigd met vakmanschap

Het productieproces van Minix begint met nauwkeurige staalmodellen, gevolgd door een zorgvuldige schilderfase om de figuren tot leven te brengen. Dit alles zorgt ervoor dat elke Minix-figuur een meesterwerk is van vakmanschap met aandacht voor detail.

Mis het niet!

Minix-figuren zijn niet oneindig. Grijp nu je kans om jouw favoriete personages te verzamelen voordat ze uitverkocht zijn! Ben je klaar voor een nieuw verzamelavontuur?

Verzamel en bewonder met Minix!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »