Sluiten
Jimmy - GameResource - Donderdag 9 Februari 2023

Nintendo Direct: alle info op een rijtje!

Nieuwe aankondigingen, releasedata en trailers: dit was de Nintendo Direct! 

Gisteravond laat werd een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden en dat heeft ons weer een hoop informatie verschaft. In dit artikel lees je meer over de nieuwste aankondigingen, releasedata en nieuwe trailers!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Laten we beginnen bij één van de meest in het oog springende feitjes. Er is namelijk een nieuwe gameplay trailer uitgebracht van The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom. Hoewel de releasedatum van deze game al een tijdje bekend is (namelijk op 12 mei), kunnen we onszelf nu ook enthousiast maken met gameplay! Check de beelden hieronder!


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt op 12 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

We kregen niet alleen een gameplay trailer te zien van Zelda, maar ook van Bayonetta! De nieuwste game uit de Bayonetta reeks vertelt het verhaal van een klein meisje en haar ambitie om een heks te worden, waardoor ze haar moeder kan redden. Dit doet ze niet alleen, maar samen met een groot beest (en je kan met beide personages spelen). Check de beelden van de nieuwe trailer hieronder! 


Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon wordt op 17 maart uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

Nieuwe trailer Kirby's Return to Dream Land Deluxe!

Ja, ja. We wisten al dat Kirby fans binnenkort opnieuw op avontuur kunnen gaan, maar daar is nu ook een trailer voor uitgebracht. Je speelt de nieuwste versie van Kirby’s Adventure Wii en gaat samen met Kirby en zijn vrienden op reis om Magalor te helpen met de reparatie van zijn neergestorte ruimteschip! De game komt uit op 24 februari. 


Kirby's Return to Dream Land Deluxe wordt op 24 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!Releasedatum Pikmin 4 onthuld!

Samen met een nieuwe (gameplay) trailer, werd de releasedatum van Pikmin 4 onthuld: 21 juli 2023! In de trailer zien we dat Pikmin in verschillende soorten voorkomt waarbij je als speler een mysterieuze planeet in kaart brengt. Ook zagen we een schattige hond, Oatchi, die je zal helpen om allerlei uitdagingen te volbrengen. 


Pikmin 4 wordt op 21 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

Metroid Prime Remastered

Als donderslag bij heldere hemel werd bekend dat Metroid Prime Remastered per direct speelbaar is via de eshop van Nintendo. Ook zal er een fysieke editie worden uitgebracht, namelijk op 22 februari. Na jaren van geruchten is 'ie er dan eindelijk! In de video hieronder zien we hoe Samus arriveert bij het verlaten ruimtestation en een noodlanding maakt op de planeet Tallon IV. 


Metroid Prime Remastered wordt op 22 februari fysiek uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

Game Boy & Game Boy Advance games naar Nintendo Switch

Leuk nieuws voor de nostalgische gamers onder ons, want zowel games van de Game Boy als de Game Boy Advance zijn vanaf nu te spelen op de Nintendo Switch! Elke persoon met Online heeft de mogelijkheid om de Game Boy games te spelen, maar voor de Advance games heb je het Expansion Pack nodig.

Nieuwe aankondigingen en releasedata

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar er komen twee full story verhaallijnen aan voor Advance Wars! Hoewel er verder weinig beelden werden vertoond, weten we nu ook de releasedatum vanAdvance Wars 1+2: Re-Boot Camp: 21 april!


Een nieuwe platformgame is op komst:Disney Illusion Island! In de game ga je met verschillende Disneyfiguren - lees: Mickey, Minnie, Goofy en Donald Duck - op zoek naar geheime plekken en ga je verschillende uitdagingen niet uit de weg. De coöp platformer wordt op 28 juli uitgebracht. Check de trailer hieronder!Naast bovengenoemde titels werden er nog véél meer games aangekondigd. Hieronder lees je welke dat zijn en de releasedata die erbij horen.


- Blanc (14 februari)
- Have a Nice Death (22 maart)
- Mega Man Battle Network Legacy (14 april)
- Minecraft Legends (18 april)
- Tron: Identity (april 2023)
- We Love Katamari - Remake (2 juni
- Master Detective Archives: RAIN CODE (30 juni)
- Harmony: The Fall of Reverie (juni 2023)
- DecaPolice (2023)
- Fantasy Life: The Girl Who Steals Time (2023)
- Samba de Amigo: Party Central (2023)
- Fashion Dream (2023)
- Professor Layton and the New World of Steam (2023)
- Baten Kaitos I & II Remaster (2023)

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »