Sluiten
Liam - Dinsdag 19 Maart 2024

Ga terug in de tijd met de THE400 Mini Retro Game Console!

Tijdmachines bestaan! Laat je meevoeren naar het nostalgische tijdperk waarin pixels regeren en gamen synoniem stond voor puur plezier. Reis terug naar de tijd van de jaren 80 en 90, waar je het gevoel van die periode in elke game-ervaring met 8-bit graphics kunt beleven. Met een compact ontwerp dat een hommage brengt aan de grootheden van het verleden, brengt deze console de magie van retro gaming terug in een draagbare vorm.

De Retro Games THE400 Mini Retro Game Console brengt de nostalgie van klassiek gamen terug in een compact en draagbaar formaat. Speel een van de 25 spellen en geniet van een breed scala aan iconische titels uit die tijd, waaronder: Lee, Berzerk, Millipede, Miner 2049er, M.U.L.E, Star Raiders II. 

Compact, intuïtief en klaar voor een klassiek avontuur!
Met het compacte ontwerp en eenvoudige plug-and-play-functionaliteit is de THE400 Mini Retro Game Console ideaal voor zowel ervaren gamers als beginners. Het beschikt over een ingebouwd LCD-scherm en een intuïtieve bediening, waardoor het gemakkelijk is om direct aan de slag te gaan met het spelen van favoriete klassieke games. De multiregionale THE400 Mini heeft HD-beelden via HDMI en met vijf USB-poorten kun je extra controllers of een standaard PC-toetsenbord aansluiten.

Urenlang speelplezier
De console wordt geleverd met een diverse selectie van vooraf geïnstalleerde games, variërend van platformspellen tot puzzelgames en arcadeklassiekers. Deze games bieden urenlang speelplezier voor alle leeftijden. Bovendien biedt de console ook de mogelijkheid om extra games toe te voegen via externe opslagmedia, waardoor spelers hun collectie kunnen uitbreiden en blijven genieten van nieuwe games.

Of je nu je nostalgische gevoelens wilt herbeleven of als nieuwkomer de charme van retro games wilt ontdekken, grijp nu de kans met de Retro Games THE400 Mini Retro Game Console en stap terug in de tijd van onvergetelijk klassiek gamen!

Bekijk de THE400 Mini Retro Game Console hier!

Bekijk de video van THE400 Mini!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »