Sluiten
Dinsdag 26 Maart 2024

Dit zijn de game releases van april!

De bloemetjes beginnen kleur te krijgen en het zonnetje begint zich langzaamaan meer te laten zien: de lente is eindelijk begonnen! Niet dat we veel last van hebben van zonnestralen, want wij zitten (met de gordijnen dicht) nog te genieten van Dragon's Dogma 2. In ieder geval: de maand april is om de hoek en dat betekent natuurlijk ook dat er een aantal nieuwe games uitgebracht gaan worden! Uiteraard hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology 2.0

Ervaar de definitieve pc-collectie van de bekroonde Fallout-serie! Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology 2.0 bevat alle zeven - door recensenten geprezen - games en officiële add-ons in een premium verzamelset! Bovendien bevat deze speciale editie een exclusieve mini nuke-opbergkoffer - compleet met hoorbaar bomgeluid - én 7 S.P.E.C.I.A.L. verzamelbare Vaultboy-kaarten.

De Fallout-serie is een populaire reeks van post-apocalyptische role-playing games (RPG's), die zich afspelen in alternatieve toekomstige werelden na een verwoestende nucleaire oorlog. Als speler kom je terecht in desolate omgevingen met verwoeste steden, dorre woestijnen en radioactief besmette gebieden. Leer om te gaan met gevaren zoals radioactiviteit, mutanten, vijandige facties en schaarse middelen zoals voedsel, water en munitie!

Bovendien leggen de games de nadruk op keuzes en consequenties. Je wordt vaak geconfronteerd met morele dilemma's en kan verschillende paden kiezen die het verloop van het verhaal en de interacties met personages beïnvloeden. Hoe geef jij vorm aan de toekomstige wereld?

Fallout S.P.E.C.I.A.L Anthology 2.0 wordt op 11 april uitgebracht voor pc. Je vindt de game hier!

MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition

MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition is de nieuwste toevoeging aan de populaire MX vs ATV off-road race franchise! Realiseer je droom om een beroemde off-road racer te worden door het respect en de bewondering van fans en sponsors te verdienen. Speel in de carrièremodus - of online - en ervaar de spanning van het racen naar de finish op motoren, ATV's en UTV's!

Deze nieuwste release bevat uitgestrekte open omgevingen en een volledige carrièremodus, zodat je jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van professioneel off-roadracen en kan genieten van alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen.

MX vs ATV Legends -2024 Monster Energy Supercross Edition wordt op 23 april uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Ontdek een betoverende JRPG-ervaring op een continent verscheurd door oorlog, met meer dan 100 unieke personages! De game combineert levendige 2D-pixel-art met een 3DCG-wereld, wat zorgt voor een frisse esthetiek in het genre. Verken de kleurrijke wereld van Allraan, doordrenkt met eeuwenoude allianties en conflicten, terwijl het keizerrijk Galdea op zoek gaat naar een artefact om hun macht te vergroten. Stap in de schoenen van Seign Kesling en Nowa, wiens onwaarschijnlijke vriendschap op de proef wordt gesteld door oorlog en intrige. Met meeslepende turn-based gevechten en een uniek systeem om je thuisstad uit te breiden, belooft Eiyuden Chronicle een fantastisch avontuur te worden voor JRPG-fans!

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wordt op 23 april uitgebracht voor PS5 en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!

Ontdek de wereld van Demon Slayer, maar dan als avontuurlijk bordspel! Beleef opwindende gebeurtenissen en minigames met maximaal 4 spelers terwijl je streeft naar de titel van de grootste Demon Slayer. Iconische locaties uit de anime, zoals Mount Fujikasane en Asakusa, worden weergegeven als speelborden! Neem de controle over personages als Tanjiro, Zenitsu, Inosuke en de negen Hashira en kies jouw favoriet voor dit enerverende spel!

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board wordt op 26 april uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Sand Land

Verken de uitgestrekte wereld van Sand Land, waar mensen en demonen verenigd zijn in hun strijd tegen een meedogenloos watertekort!

Stort je in een boeiende actie-RPG als de demonenprins Beelzebub. Leer zijn duistere krachten te beheersen terwijl je een kleine groep helden door de genadeloze woestijnen van Sand Land leidt. Wees voorbereid op een overvloed aan uitdagingen, variërend van meedogenloze bandieten tot angstaanjagende inheemse wezens, en zelfs het machtige koninklijke leger. De weg naar de legendarische bron is bezaaid met obstakels die alleen de dappersten kunnen overwinnen!

Bekijk gameplay van Sand Land!

Sand Land wordt op 26 april uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox Series X en pc. Je vindt de game hier!

Stellar Blade

In Stellar Blade is de aarde verwoest door krachtige, duistere wezens. De menselijke bevolking is verwoest en de overlevenden hebben zich teruggetrokken naar een kolonie in de ruimte. Kom terecht in het meeslepende verhaal van Eve, een moedige krijger die besluit zich los te maken van haar volk om de dreigende Naytibas te verslaan, de vijand die de Aarde aanvalt. Betreed een geteisterde wereld en ga op een missie die allesbehalve eenvoudig zal zijn!

Bekijk de teaser van Stellar Blade hieronder!

Stellar Blade wordt op 26 april uitgebracht voor PlayStation 5. Je vindt de game hier!

TopSpin 2K25

Oefen je backhand en ontdek de terugkeer van de legendarische tennisgame met TopSpin 2K25! Na het laatste spel, dat bijna 13 jaar geleden uitkwam, is de game weer terug van weggeweest. 

TopSpin 2K25 is de volgende must-play sportgame van 2K die je als speler volledig onderdompelt in de wereld van tennis. Met een samenwerking met de Australian Open, meer dan 24 speelbare professionals, een trainingscentrum met stemwerk van voormalig tennisser John McEnroe én diverse speltypen voor zowel individuele als multiplayer-uitdagingen, biedt TopSpin een boeiende ervaring. Bovendien omvat de game alle vier de officiële Grand Slam-toernooien, waardoor je kan genieten van de intense actie en spanning van deze prestigieuze evenementen.

Bekijk hieronder alvast wat gameplaybeelden van TopSpin 2K25!

TopSpin 2K25 wordt op 26 april uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

Pneumata

Kom terecht in een krankzinnige en meedogenloze game, waar je als detective probeert de waarheid te ontrafelen in een sinistere mix van survival- en psychologische horror!

Verken een mysterieus appartementencomplex en ontdek verborgen gebieden en gangen tijdens je zoektocht naar de waarheid. Ervaar gruwelijke horror op elke hoek en een voortdurend gevoel van spanning en hulpeloosheid terwijl je dieper in het complex doordringt…

Bekijk hieronder de trailer van Pneumata!

Pneumata wordt op 26 april uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »