Sluiten
Jesse - Dinsdag 5 September 2023

Dit is waarom je Starfield moet spelen!

Dit is waarom je Starfield moet spelen!

Nog een nachtje slapen en dan is het zover! Na een lange tijd wachten is Starfield eindelijk beschikbaar. De game ontvangt lovende kritieken vanuit alle hoeken van het universum.


Alle reviews op een rijtje

De kosmische verwachtingen voor Bethesda Game Studios' nieuwste meesterwerk, Starfield, zijn vervuld en zelfs overtroffen, aldus enthousiaste critici en gamers. Het lijkt erop dat Bethesda terug is 'in de game' en met stijl! Laten we eens kijken naar wat enkele van de vooraanstaande recensenten te zeggen hebben over deze buitengewone ruimte-odyssee.


Playsense: 9 - 'Onwerkelijke vrijheid'

Playsense begroet Starfield met open armen en beloont de game met een welverdiende 9. Ze noemen het een 'absolute comeback' voor Bethesda Game Studios en suggereren zelfs dat het 'de beste game van deze studio ooit zou kunnen zijn'. De sensatie van vrijheid die je ervaart terwijl je nieuwe planeten verkent, wordt omschreven als haast onwerkelijk. De belofte van eindeloze ontdekkingsmogelijkheden is duidelijk een hoogtepunt voor deze recensent.


Power Unlimited: 9,5 - 'Torenhoge verwachtingen overtroffen'

Power Unlimited heeft geen moeite om hun enthousiasme te uiten en beoordeelt Starfield met een indrukwekkende 9,5. Ze prijzen Bethesda voor het creëren van een enorm universum dat toch toegankelijk blijft, boeiende verhalen vertelt en zelfs na honderd uur speeltijd je ontdekkingsdrang weet vast te houden. Starfield wordt beschouwd als een waardige opvolger van de geliefde Fallout- en The Elder Scrolls-series, en zelfs meer dan dat. Ze benadrukken echter dat, ondanks al zijn pracht, de game niet zonder gebreken is.


Gamingbible: 10 - 'Perfectie bereikt'

Gamingbible gaat nog een stapje verder en bekroont Starfield met een perfecte score van 10. Ze prijzen het meeslepende hoofdverhaal, de boeiende zijmissies en de grenzeloze keuzevrijheid bij het kiezen van je eigen pad. De ongeëvenaarde schaal van de wereld wordt ook aangeprezen, maar ze erkennen dat de graphics soms wat gedateerd aanvoelen. Ondanks deze kleine tekortkomingen wordt Starfield geprezen als een meesterwerk.


IGN: 8,5 - 'De krachten van de ruimte overwinnen'

IGN geeft een score van 8,5 en benadrukt dat Starfield enkele uitdagingen heeft moeten overwinnen. Desondanks is de aantrekkingskracht van de uitgebreide rollenspelmissies en de respectabele gevechten moeilijk te weerstaan. IGN erkent dat er ruimte is voor verbetering, maar de gameplay blijft de zwaartekracht van kritiek overwinnen.


XGN: 8 - 'Een wereld vol verkenning'

XGN deelt een score van 8 en presenteert zowel de plus- als minpunten van Starfield. Ze prijzen het verrassende verhaal, talloze sidequests, ruimtegevechten en de diversiteit aan vaardigheden. Grafisch wordt de game ook als prachtig beschouwd. Echter, ze wijzen op een trage start, enkele opvallende bugs en het ontbreken van standaard grafische opties als minpunten. 


De mening van gamers

Naast deze professionele recensies zijn er ook meningen van gamers zelf. Velen delen hun enthousiasme voor Starfield. Het enige nadeel? De game is niet beschikbaar voor de PlayStation 5.

 
Met al deze feedback en beoordelingen in gedachten, kunnen we niet wachten tot we de game kunnen spelen! Starfield lijkt een epische reis naar de sterren te beloven, vol avontuur en ontdekking. Of je nu een trouwe Bethesda-fan bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe intergalactische uitdaging, Starfield lijkt te leveren waar we op hebben gewacht!

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »