Sluiten
Liam - Dinsdag 30 April 2024

Dit is de gameskalender van mei!

Stap binnen in een wereld vol spanning en avontuur, want de nieuwste games staan op het punt om gereleased te worden. Je leest er alles over in ons blog met de game releases van mei!

MotoGP 24 (2 mei)

MotoGP 24 brengt het officiële kampioenschap van 2024 rechtstreeks naar jouw console! Ga de uitdaging aan, ontdek nieuwe functies en betreed online competities vol rivaliteit!

Ervaar een dynamische carrière met een vernieuwde rijdersmarkt die elk seizoen nieuwe scenario's en uitdagingen biedt. Sluit je aan bij nieuwe teams, race naar de overwinning en geniet van een opwindende gameplay. Het Adaptive Difficulty-systeem past zich aan op basis van jouw prestaties, terwijl het Neural Aids-systeem extra ondersteuning biedt voor spelers met een beperking. Neem deel aan maandelijkse LiveGP-kampioenschappen, daag de wereld uit met cross-play en nodig vrienden uit voor spannende Split Screen-races. 

Bekijk de trailer hier: 

MotoGP 24 wordt op 2 mei uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One/Series X, Switch. Je vindt de game hier!

Endless Ocean: Luminous (2 mei)

Ontdek de magische onderwaterwereld van Endless Ocean: Luminous op Nintendo Switch!
Verken de uitgestrekte wateren van de mysterieuze Hidden Sea, die bij elke expeditie verandert, in deze nieuwe toevoeging aan de Endless Ocean-serie!

Duik solo in het avontuur of verken de diepten samen met maximaal 30 spelers online. Ontdek meer dan 500 verschillende soorten zeedieren, waaronder mogelijk uitgestorven of zelfs mythische wezens. Waar leidt jouw onderwaterreis je naartoe?

Bekijk de trailer van Endless Ocean: Luminous hier:

Endless Ocean: Luminous wordt op 2 mei uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Sea of Stars (10 mei)

Sea of Stars is een eerbetoon aan klassieke Japanse RPG's met een moderne twist! Duik in turn-based gevechten, meeslepende verhalen en uitgebreide verkenning, en geniet van een golf van nostalgisch plezier.

Speel als twee Children of the Solstice die de krachten van zon en maan gebruiken om Eclipse Magic te beheersen, de enige kracht die de monsterlijke creaties van The Fleshmancer kan weerstaan. Kenmerken zijn onder andere boeiende turn-based gevechten, naadloze traversie van de wereld, een rijk verhaal met tientallen personages en verhaallijnen, en tal van ontspannende activiteiten zoals zeilen, koken en vissen.

Bekijk de trailer hieronder:

Sea of Stars wordt op 10 mei uitgebracht voor PS5 en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

System Shock (21 mei)

System Shock is een volledige remake van het origineel uit 1994! Geniet van geliefde gameplay met prachtige HD-beelden, verbeterde besturing, een modernere interface en nieuwe geluiden en muziek. De iconische stemacteur van SHODAN is terug voor een heropleving van een van de beste games aller tijden!

Stap in de schoenen van een vindingrijke hacker en verken Citadel Station, overgenomen door de psychotische AI SHODAN. Overleef de verschrikkingen van het ruimtestation en stop SHODAN voordat ze de mensheid vernietigt! Deze remake is trouw aan het origineel en vernieuwd in samenwerking met de oorspronkelijke ontwikkelaars. Het is een eerbetoon aan de klassieker voor zowel nieuwe als trouwe fans van System Shock!

Bekijk de trailer van System Shock hier:

System Shock wordt op 21 mei uitgebracht voor PS5 en Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

Paper Mario: The Thousand Year Door (23 mei)

Paper Mario: The Thousand-Year Door, een geliefde GameCube-game, keert terug naar de Nintendo Switch met verbeterde graphics! Mario gaat op een schattenjacht om prinses Peach te redden en komt Bowser en andere schurken tegen. Verken een betoverende wereld van papier, ontmoet kleurrijke metgezellen en vecht tegen vijanden in turn-based gevechten. Sluit je aan bij Mario voor een episch RPG-avontuur wanneer de game in mei 2024 uitkomt!

Bekijk de trailer van Paper Mario: The Thousand Year Door hier:

Paper Mario: The Thousand Year Door wordt op 23 mei uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

EA Sports F1 24 (31 mei) 

Streef naar een legendarische F1-carrière met de nieuwste ontwikkelingen in rijgedrag en physics dankzij EA SPORTS Dynamic Handling. Ontdek de Coureurscarrière-modus voor een nieuwe gameplay-ervaring geworteld in de sport, en krijg grip op authentieker rijgedrag met meer controle over je wagen en racestrategie.

Bekijk de trailer hieronder: 

EA Sports F1 24 wordt op 31 mei uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »