Sluiten
Liam - Maandag 26 Februari 2024

Dit is de gameskalender van maart!

Maart staat voor de deur en dat betekent weer een nieuwe maand met nieuwe releases! Van off-road avonturen tot aan robotinvasies, je leest er alles over in de gameskalender!

Expeditions: A Mudrunner Game (5 maart)

In Expeditions: A Mudrunner Game verken je onontdekte gebieden en leid je wetenschappelijke expedities in een opwindend off-road avontuur! Kruip achter het stuur terwijl je je aanpast aan de uitdagingen van de natuur en de mysteries van onbekende landen onthult. Stuur onderzoeksmissies aan terwijl je verschillende terreinwagens over uitdagende paden manoeuvreert en gebruik maakt van geavanceerde technologieën om obstakels te overwinnen!

Plan je route verstandig door met je verkenningsdrone over de landschappen te vliegen en gebruik je metaaldetector en cameradrone om waardevolle spullen op te sporen. Stap achter het stuur, gebruik geavanceerde tools en beheer je team om triomfen te behalen in de wilde natuur!

Bekijk de gameplay trailer hier: 

Expeditions: A Mudrunner Game wordt op 5 maart uitgebracht voor PS5, PS4, Xbox One & Series X (Nintendo Switch 26 maart). Je vindt de game hier!

Classified: France '44 (5 maart)

Classified: France '44 neemt je als speler mee naar het hart van de Tweede Wereldoorlog, specifiek naar het jaar 1944 in Frankrijk. Deze game biedt een unieke combinatie van strategie, geschiedenis en spanning, waardoor je wordt meegenomen in intense gevechten en beslissende momenten van die tijd. Elke playthrough van de campagne is uniek, en met de Mission Creator kun je zelfgemaakte missies creëren, delen en downloaden. Voltooi uitdagende doelen in meer dan 45 missies en kies degenen die bij je strategie passen om het verzet te versterken. Beheer je team en voer strategische operaties uit om je ultieme doelen te bereiken!

Bekijk hier de trailer van Classified: France '44 

Classified: France '44 wordt op 5 maart uitgebracht voor PS5 en Xbox One & Series X. Je vindt de game hier!

Unicorn Overlord (8 maart)

In Unicorn Overlord vecht je tegen het lot en ga je op een avontuur waarin je samen met jouw bondgenoten de macht terugpakt! Als speler betreed je een strategisch rollenspel dat zich afspeelt op het fictieve continent Fevrith. Je volgt het verhaal van prins Alain, die verbannen is, terwijl hij een leger samenstelt uit de vijf koninkrijken van Fevrith om zijn troon terug te veroveren van de rebelse generaal Valmore. Unicorn Overlord brengt het klassieke tactische RPG-genre samen met een uitgestrekte wereld en een innovatief gevechtssysteem, waardoor je als speler een unieke en grootschalige fantasy-game zal ervaren in de kenmerkende stijl van Vanillaware!

Bekijk hier de trailer van Unicorn Overlord!

Unicorn Overlord wordt op 8 maart uitgebracht voor PS5, Xbox One & Series X, Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Paw Patrol Grand Prix - Complete Edition (8 maart)

Paw Patrol Grand Prix - Complete Edition biedt een spannend avontuur voor fans van de populaire, gelijknamige animatieserie! In deze complete editie van het spel kan je je verheugen op een uitgebreid aanbod van races, missies en activiteiten met je favoriete Paw Patrol-personages. Race mee door Adventure Bay, Jake's Snowboarding Resort en de Jungle, kruip in de huid van de PAW Patrol-pups en speel met 4 spelers tegelijk! Maar, wees op je hoede voor de obstakels die de sluwe burgemeester Humdinger heeft neergezet!

Bekijk de trailer van Paw Patrol Grand Prix - Complete Edition hier!

Paw Patrol Grand Prix - Complete Edition wordt op 8 maart uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

WWE 2K24 (8 maart)

In WWE 2K24 voor PS5 betreed je de ring met ongekende intensiteit en levensechte actie, waar elke suplex, body slam en finishing move je adrenaline tot nieuwe hoogtes zal brengen! Bereid je voor op een next-gen worstelervaring die de grenzen van realisme en opwinding verlegt, waar jij de controle hebt over de grootste namen in de WWE en je eigen legendarische worstelverhaal kunt schrijven. Lace up, stap in de ring, en laat je eigen worsteldynastie beginnenBereid je voor op een next-gen worstelervaring die de grenzen van realisme en opwinding verlegt, waar jij de controle hebt over de grootste namen in de WWE en je eigen legendarische worstelverhaal kunt schrijven. Lace up, stap in de ring, en laat je eigen worsteldynastie beginnen.

Bekijk hier de trailer van WWE 2K24!

WWE 2K24 wordt op 8 maart uitgebracht voor PS4, PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Outcast: A New Beginning (15 maart)

In Outcast: A New Beginning keer je na 20 jaar terug naar de buitenaardse wereld van Adelpha en neem je opnieuw de rol aan van Cutter Slade, de voormalige Navy SEAL met zijn welkbekende jaren 90-humor! In dit vervolg  ben je uitgerust met een jetpack en op maat gemaakte wapens. Je doorkruist een niet-lineaire open wereld, vormt je eigen verhaal, ontdekt de Talan-cultuur en moet de planeet redden van een robotinvasie! Bereid je voor op een uniek avontuur waar het verleden en de toekomst samenkomen, en waar jouw keuzes het lot van Adelpha zullen bepalen!

Bekijk hier de trailer van Outcast: A New Beginning

Outcast: A New Beginning wordt op 15 maart uitgebracht voor PS5, Xbox One & Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition (15 maart)

Met Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition reis je terug in de tijd en maak je een episch middeleeuws avontuur mee! Verken middeleeuws Bohemen en doorkruis indrukwekkende kastelen, uitgestrekte velden en rijke bossen. Voltooi op verschillende manieren missies en ervaar de consequenties van je beslissingen. Maak je eigen karakter door je uitrusting te personaliseren en verbeter je vaardigheden. Jouw handelingen hebben invloed op hoe mensen om je heen reageren. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig, of koop om je doelen te bereiken.

Bekijk hier de trailer van Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition!

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition wordt op 15 maart uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Alone in the Dark (20 maart)

In Alone in the Dark ervaar je de vernieuwde versie van de beroemde survival-horrorgame uit 1992! In deze liefdesbrief aan het grensverleggende origineel ervaar je een spookachtig verhaal door de ogen van een van de twee hoofdpersonen, Edward Carnby of Emily Hartwood. Diep in het zuiden van de jaren 20 is de oom van Emily vermist geraakt. Samen met detective Edward Carnby begint ze aan een tocht naar Derceto Manor, een tehuis voor geesteszieken waar iets niet helemaal in orde is...

Bekijk hier de trailer van Alone in the Dark!

Alone in the Dark wordt op 15 maart uitgebracht voor PS5, Xbox Series X en PC. Je vindt de game hier!

Princess Peach: Showtime! (22 maart)

Stap in het magische koninkrijk van paddenstoelen en beleef een betoverend avontuur in Princess Peach: Showtime! In deze game word je meegenomen op een episch avontuur met Princess Peach als hoofdrolspeelster en help je haar om het Mushroom Kingdom te redden! Verken een betoverende spelwereld vol kleurrijke personages, uitdagende puzzels en meeslepende verhalen. Ontmoet oude vrienden zoals Mario, Luigi en Toad, en maak nieuwe vrienden terwijl je door diverse koninkrijken en levels gaat.

Bekijk de trailer van Princess Peach: Showtime! hier.

Princess Peach: Showtime! wordt op 22 maart uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Dragon's Dogma 2 (22 maart)

Dragon's Dogma 2 is de langverwachte opvolger van de cult-klassieker Dragon's Dogma uit 2012, een actie-RPG die een rijk gedetailleerde en diep te verkennen fantasiewereld biedt. Verken je eigen pad waar elke keuze je avontuur vormgeeft. Kies je roeping, selecteer strategisch je groep pionnen en bepaal je speelstijl in dynamische gevechten. Van het bestrijden van monsters tot het ontrafelen van mysteries!

Bekijk hier de trailer van Dragon's Drogma 2!

Dragon's Dogma 2 wordt op 22 maart uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Rise of the Ronin (22 maart)

Stap terug in de tijd en ervaar een meeslepend avontuur door het tumultueuze Japan van 1863! Na eeuwen van onderdrukking door het Tokugawa-shogunaat, brengen mysterieuze zwarte schepen uit het westen een golf van verandering teweeg die het land in chaos stort. In deze periode van oorlog, ziekte en politieke onrust, smeedt een naamloze krijger zijn eigen lot en daarmee dat van Japan. Bereid je voor op een reis waar elke stap die je zet, de geschiedenis van Japan kan beïnvloeden. Rise of the Ronin wacht op jouw heldhaftige ontdekkingsreis door dit epische tijdperk!

Bekijk hier de trailer van Rise of the Ronin!

Rise of the Ronin wordt op 22 maart uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

The Legend of Legacy HD Remastered - Deluxe Edition (22 maart)

Duik diep in het mysterieuze en betoverende eiland Avalon met The Legend of Legacy HD Remastered! Ontdek een meeslepende Japanse role-playing game (JRPG) die je meeneemt op een episch avontuur. Verken een wereld doordrenkt van geheimen, magie en overblijfselen van een vergeten beschaving, waar jouw keuzes het lot van Avalon zullen bepalen. Beheer gevechtsformaties, wijs specifieke gevechtsrollen toe en neem de leiding in de strijd. Roep tijdens gevechten de eeuwenoude krachten van de elementalen aan door contracten te smeden en machtige vaardigheden op te roepen! Ontdek een uniek avontuur in The Legend of Legacy HD Remastered!

Bekijk hier de trailer van The Legend of Legacy HD Remastered!

Rise of the Roning wordt op 22 maart uitgebracht voor Nintendo Switch, PS5 en PS4 . Je vindt de game hier!

South Park: Snow Day! (26 maart)

Zet je je schrap voor een onvergetelijke sneeuwdag in South Park: Snow Day! Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, zijn de inwoners in opperste staat van opwinding. Doe mee met Cartman, Stan, Kyle, Kenny en de hele bende terwijl ze de gekste avonturen beleven in een winterse wereld die je niet snel zal vergeten! Maak je klaar voor epische sneeuwballengevechten, onvoorspelbare sneeuwpopwedstrijden en hilarische ijspegel-jousting-wedstrijden. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit humoristische avontuur met je favoriete South Park-personages. Een sneeuwdag zoals je nog nooit hebt beleefd!

Bekijk de trailer van South Park: Snow Day! hier.

South Park: Snow Day! wordt op 26 maart uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Farming Simulator Kids (26 maart)

In Farming Simulator Kids kunnen kinderen de boerderij verkennen, gewassen verbouwen en schattige boerderijdieren zoals koeien, kippen en ganzen verzorgen! Maak kennis met de waarde van verse producten, door deze te verhandelen op de boerenmarkt. Daarnaast biedt de game de mogelijkheid om heerlijke etenswaren te maken in de keukens. Met een breed scala aan minigames, van tuinieren tot broodjes bakken, is er altijd iets leuks te doen op de boerderij. Er meer dan tien voertuigen en gereedschappen van John Deere beschikbaar om mee te spelen, waaronder een aparte rijmodus voor extra avontuur. Kortom, Farming Simulator Kids is een spannende en leerzame ervaring voor kinderen over de hele wereld!

Bekijk hier de trailer van Farming Simulator Kids!

Farming Simulator Kids wordt op 26 maart uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Outward: Definitive Edition (28 maart)

In Outward: Definitive Edition voor Nintendo Switch ervaar je de ultieme Outward-ervaring met nieuwe gameplay-elementen, extra functies,  nieuwe functies en beide DLC's: The Soroboreans en The Three Brothers! Naast nieuwe wapens, kerkers en unieke mechanismen uit de DLC's, kun je ook verbeteringen in het spel verwachten. Avonturiers, dit is jullie beste kans om de wereld van Aurai te verkennen! Ontdek de volledige Outward-ervaring: overleef in de wildernis terwijl je het land verkent, speel solo of in online co-op, volg een rituele, stapsgewijze benadering van betoveringen, maak keuzes met blijvende gevolgen dankzij het automatische opslagsysteem, ervaar dynamische nederlaagscenario's en beleef elke keer dat je speelt een unieke ervaring.

Bekijk de trailer van Outward: Definitive Edition hier!

Outward: Definitive Edition wordt op 26 maart uitgebracht voor Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »