Sluiten
Liam - Dinsdag 28 Mei 2024

Dit is de gameskalender van juni!

De eerste zomermaand staat voor de deur en dat betekent niet alleen mooi weer, maar uiteraard ook nieuwe game releases. Scrol snel naar beneden en ontdek welke games juni te bieden heeft!

Pro Cycling Manager 2024 (6 juni)

Domineer de wereld van het wielrennen als manager! Neem deel aan prestigieuze races, stel ambitieuze doelen, sluit lucratieve contracten af en bouw seizoen na seizoen aan jouw ultieme wielerploeg!

Pro Cycling Manager 2024 wordt op 6 juni uitgebracht voor PC . Je vindt de game hier!

Tour de France 2024 (6 juni)

Bewijs jezelf in de 'Grande Boucle' en andere iconische ASO-koersen, allemaal met als doel de felbegeerde gele trui te veroveren! Versla je tegenstanders, dwing jezelf tot het uiterste en laat zien wat je kunt in de nieuwe multiplayermodus: Criterium.

Tour de France 2024 wordt op 6 juni uitgebracht voor PS4 en PS5. Je vindt de game hier!

ARK: Survival Ascended (11 juni)

Stort jezelf in de nieuwste dinosaurus-overlevingservaring! Ontwaak op een betoverend eiland, ga op verkenning, ontwerp jouw survivor, tem dino's en vecht jezelf een weg naar de top van de voedselketen!

ARK: Survival Ascended wordt op 11 juni uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

Shin Megami Tensei V - Vengeance (14 juni)

Ontdek de definitieve versie van het veelgeprezen Shin Megami Tensei V! Ervaar een geheel nieuwe verhaallijn met nieuwe locaties, demonen én keuzes die van invloed zijn op het lot van het bestaan...

Shin Megami Tensei V - Vengeance wordt op 14 juni uitgebracht voor PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch. Je vindt de game hier!

Monster Hunter Stories 1 & 2 Collection (14 juni)

Deze verzameling brengt de geliefde spin-off serie naar nieuwe hoogten door Monster Hunter Stories 1 en 2 samen te brengen in één pakket. Duik in de betoverende wereld van Riders, waarin je monsters temt, broedt en traint om samen de strijd aan te gaan. Met de klassieke turn-based gevechten, diepgaande verhalen en de toevoeging van online multiplayer-functionaliteit in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, staat deze collectie garant voor uren speelplezier!

Monster Hunter Stories 1 & 2 Collection wordt op 14 juni uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition (21 juni)

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is FromSoftwares grootste uitbreiding tot nu toe, waarin je het verbogen mysterie uit de veelgeprezen game moet zien te ontrafelen! De game voegt nieuwe wapens, uitrusting, wapenvaardigheden en magie toe die niet te vinden zijn in het basisspel, samen met nieuwe vijanden, eindbaasgevechten en plotlijnen om de RPG-vrijheid verder te vergroten!

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition wordt op 21 juni uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Super Monkey Ball: Banana Rumble (25 juni)

AiAi en vrienden zijn terug in het nieuwste avontuur van de Super Monkey Ball serie! Maak je klaar voor een dolkomisch avontuur vol actie en bananen! Dit razendsnelle partyspel daagt je uit om je favoriete aap door uitdagende doolhoven te rollen terwijl je racet tegen de klok.

Super Monkey Ball: Banana Rumble wordt op 25 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Luigi's Mansion 2 HD (27 juni)

Ga met de bange held Luigi op een griezelig avontuur! In deze visueel verbeterde versie ga je naar de Schaduwvallei, een plek waar tot voor kort de eigenaardige donkere maan aan de hemel prijkte. Weet jij de ontbrekende stukjes van de donkere maan te vinden en de rust in de vallei te herstellen?

Luigi's Mansion 2 HD wordt op 27 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Gothic - Classic Khorinis Saga (27 juni)

Ontdek twee iconische RPG's in één collectie! Voltooi de reis van de naamloze held en beleef meer dan 100 uur gameplay in een fantastische RPG-wereld. Ontdek Khorinis en zijn mijnkolonie met deze bundel die de games Gothic Classis Gothic II Complete Classic combineert!

Gothic - Classic Khorinis Saga wordt op 27 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

SPYxANYA: Operation Memories (28 juni)

Verzamel herinneringen, speel meer dan 15 minigames geïnspireerd op de populaire mangaserie en help Anya haar fotodagboek te vullen! Maak onvergetelijke foto's om haar dagboek compleet te maken terwijl je het dagelijkse leven van Anya leidt in de wereld van SPY x FAMILY!

SPY×ANYA: Operation Memories wordt op 28 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Pneumata (28 juni)

Kom terecht in een krankzinnige en meedogenloze game, waar je als detective probeert de waarheid te ontrafelen in een sinistere mix van survival- en psychologische horror! Verken een mysterieus appartementencomplex en ontdek verborgen gebieden en gangen tijdens je zoektocht naar de waarheid...

Pneumata wordt op 28 juni uitgebracht voor PS5. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »