Sluiten
Jimmy - GameResource - Woensdag 21 September 2022

Deze Marvel games komen eraan!

Vandaag is door EA de bevestiging gekomen dat er wordt gewerkt aan een Iron Man game. Maar dat is niet alles, want er zijn meer Marvel games die onze kant op komen! Welke dat zijn, lees je hieronder!  

 

Iron Man

Zoals je net hebt kunnen lezen, heeft EA bevestigd dat ze in samenwerking met Motive Studio werken aan de ontwikkeling van een Iron Man spel! Heel veel weten we nog niet, behalve dat er wordt gesproken over een single-player third-person game. Daarbij zou je als speler een origineel verhaal mogen verwachten, waarbij je het creatieve brein van Tony Stark zal ervaren en voelt hoe het dus echt is om in de huid van Iron Man te kruipen! Wel moeten we zeker nog even wachten, want er is nog geen releasedatum, geen titel en helaas nog geen beelden. 

 

 

Captain America & Black Panther

We pakken de popcorn alvast, want naast Iron Man komen ook Steve Rodgers en T'Challa naar de consoles! Marvel heeft samen met Disney aangekondigd dat er een game gaat komen waarbij Captain America en Black Panther samen zullen strijden tegen Hydra en Red Skull, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Naast de twee bekende helden, zullen ze worden bijgestaan door twee andere personages: een Wakanda spion genaamd Nanali en een soldaat uit de Tweede Wereldoorlog, Gabriel Jones. Ook hier moeten we geduldig zijn, want het is nog niet bekend wanneer de game uitgebracht zal worden en hoe de game gaat heten. 

 

 

Spider-Man 2

Your friendly neighborhood Spider-Man komt terug in een deel 2! Hoewel we dit al langer wisten, heeft deze game wat meer details om te melden. Zo weten we dat Peter Parker en Miles Morales terug zullen keren om criminelen tegen te werken, wordt de game verwacht in 2023 en zal het spel een Playstation 5 exclusive worden. Daarnaast kunnen we alvast een vijand noemen, niemand minder dan Venom! Ontwikkelaar Insomniac heeft eerder al zijn naam waar gemaakt door enkele grote PS5 games uit te brengen en dat zorgt - in ieder geval bij ons - voor hoge verwachtingen!  

 

 

Wolverine

Dit zou een van de grootste Playstation 5 exclusives moeten worden, als we de geruchten moeten geloven! Het is meer dan 10 jaar geleden sinds de release van X-Men Origins: Wolverine en sindsdien wachten we met veel geduld op een terugkeer naar de consoles. Wolverine zal pas na Spider-Man 2 uit worden gebracht, wat betekent dat we zeker tot 2024 moeten wachten tot de release. Gezien de game wordt gemaakt door het team achter Spider-Man: Miles Morales, verwachten we een game met spectaculaire actie en beestachtige gevechten. In de trailer zagen we The Princess Bar, wat erop zou kunnen wijzen dat Logan niet vastzit aan het Xavier Institute. Daarnaast wijst de aanwezigheid van het eiland Madripoor erop dat het zomaar zo zou kunnen zijn dat het avontuur van Wolverine zich wereldwijd af zou kunnen spelen - al is dat vooralsnog speculeren. De nagels kunnen in ieder geval worden geslepen!

 

 

Midnight Suns

Gelukkig hoeven we niet op élke Marvel game een jaar (of meer) te wachten, want Midnight Suns verschijnt gelukkig al in oktober. In deze game begeef je jezelf in de duistere kant van het Marvel-universum en moet je het samen met de Midnight Suns opnemen tegen de demonische krachten van de onderwereld. Je zal het als speler in een tactische RPG waar moeten maken tegen Hydra en Lilith - de moeder der demonen - die vastbesloten is om haar kwaadaardige meester Chthon terug te halen. Je kan een filmisch avontuur verwachten waarbij je in de huid kruipt van Nico Minoru, Blade, Magik en Ghost Rider, bondgenoten maakt met onder andere Iron Man, Wolverine en Captain America en uiteraard  bovennatuurlijke krachten gebruikt om Lilith en Hydra af te stoppen.  

 

 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »