Sluiten
Jimmy - GameResource - Dinsdag 28 Februari 2023

Deze games komen uit in maart!

Dit zijn de releases van maart!

Nieuwe releases, remasters, remakes en meer! Mocht je Hogwarts Legacy al hebben uitgespeeld, dan hoef je niet stil te zitten: de releases volgen elkaar in rap tempo op. In deze blogpost brengen we je op de hoogte!

Wo Long: Fallen Dynasty

Begeef jezelf in de donkere fantasiewereld van Team Ninja’s volgende masocore ervaring, gebruik Chinese vechtkunsten en vecht met je zwaard tegen demonen die de Three Kingdoms aanvallen! In Wo Long: Fallen Dynasty volg je een naamloze militiesoldaat in een verhaal vol drama en actie, die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de Later Han Dynasty. Als soldaat moet je het opnemen tegen demonen die de Three Kingdoms aanvallen, waarbij je met behulp van jouw zwaard en Chinese vechtkunsten probeert te overwinnen. Lukt het jou te overleven door de ware kracht van binnenuit te gebruiken?


Wo Long: Fallen Dynasty wordt op 3 maart uitgebracht voor de PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series. Je vindt de game hier!



Metroid Prime Remastered

Nostalgie! Tijdens de meest recente Nintendo Direct werden we blij verrast met het nieuws dat Metroid Prime - oorspronkelijk een game uit 2002 - in een nieuw jasje is gegoten. Dit keer ruilen we de tweedimensionale actie in voor drie dimensies en neem je opnieuw de rol aan van premiejager Samus Aran, terwijl je op zoek gaat naar een buitenaardse dreiging..


Met HD-beelden en verbeterd geluid verken je Tallon IV opnieuw, maar, wees op je hoede: deze planeet is gevaarlijker dan je zou denken! In een gigantische open wereld struin je door allemaal gangenstelsles en wanneer je wordt aangevallen door vijandige wezens, kun je terugvechten met stralen, raketten, bommen en meer!


Metroid Prime Remastered wordt op 3 maart uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

Anno 1800 (Console Edition)

PC gamers kennen 'm al, maar Anno 1800 komt nu ook naar consoles! In deze game sta je aan het begin van het industriële tijdperk en ontdek je een van de meest spannende en snelst veranderende periodes uit de geschiedenis van de mensheid. Voer je eigen strategie uit en bouw een nieuwe wereld, geheel naar jouw eigen smaak terwijl je ondertussen enorme steden vormgeeft, logistieke netwerken opbouwt, nieuwe continenten vestigt en vijanden domineert door diplomatie, handel óf met zwaar geschut. 


Bestel Anno 1800 en ontvang de Early Adopter editie. Deze editie bevat:

- Een digitaal artbook
- Een digitale game soundtrack
- Toegang tot het Imperial Pack
- Toegang tot het Console Founder Pack!


Anno 1800 wordt op 16 maart uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!



Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

De heks staat op! In dit nieuwste deel uit de Bayonetta-serie neem je de rol aan van Cereza, die op dat moment nog géén heks is, maar op reis gaat om dat te worden. Als jonge leerlingheks trek je naar het verboden woud om krachten te verwerven waarmee Cereza, jij dus, haar moeder kan redden. 

Net even wat anders dan de originele Bayonetta games, gezien de game in prentenboekstijl is vormgegeven en gameplay biedt zoals die niet eerder in Bayonetta spellen is vertoond! Je bestuurt naast Cereza ook haar demonische partner Cheshire en verkent het woud, vecht én puzzelt om steeds dieper het woud door te dringen..


Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon wordt op 17 maart uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

The Legend of Heroes: Trails to Azure

Het verhaal van Lloyd Bannings gaat verder! Als onderdeel van de grotere The Legend of Heroes-serie, speel je met Trails to Azure het vervolg op Trails from Zero, waarin je een grootschalige wereld tegemoet gaat en je op reis gaat om een mysterieus land te vinden (en te redden van de ondergang). 

Na de terugkeer van Lloyd Bannings in Crossbell, krijgt zijn Special Support Section er nieuwe leden en taken bij. Onder druk van twee naburige politieke regimes neemt de spanning toe, waardoor zowel de veiligheid van hun huis als de integriteit op het spel komt te staan. Wat staat Lloyd en zijn ongeregelde bondgenoten te wachten?


Bestel de Deluxe Edition en ontvang:

- The Legend of Heroes: Trails to Azure-gamesoftware
- Digitale soundtrack "Songs of the City-State II"
- "Special Support Section Case Files" Mini Art Book


The Legend of Heroes: Trails to Azure wordt op 17 maart uitgebracht voor de PS4 en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!


 

Resident Evil 4 Remake

Is dit een van de beste Resident Evil games? Als het aan ons ligt wel, maar we laten jou lekker zelf beslissen. Wij hebben in ieder geval veel zin in deze game! Na geslaagde remakes van eerdere games uit de RE-reeks, kon een nieuwe remake uiteraard niet uitblijven. 


Je stapt opnieuw in de schoenen van speciaal agent Leon S. Kennedy, die op een duistere missie wordt gestuurd om de ontvoerde dochter van de president te redden. Tijdens zijn reis komt hij terecht in een landelijk dorpje, waar hij in aanraking komt met nieuwe bedreigingen.. 


Een duistere sekte en geïnfecteerde boeren: al snel kom je terecht in een verhaal vol bloedstollende horror, hachelijke reddingen en situaties waar leven, dood en terreur elkaar afwisselen. Kom daar maar eens levend uit!


Resident Evil 4 Remake wordt op 24 maart uitgebracht voor de PS4, PS5 en Xbox Series. Je vindt de game hier!



Deze games worden óók uitgebracht:

Zoals we eerder al aangaven is maart een maand waar de ene release de ander in rap tempo opvolgt. Hieronder een lijstje met de andere games die deze maand uitkomen!

- Monster Energy Supercross (9 maart - PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series)


- Transport Fever 2 (9 maart - PS5)


- Mato Anomalies (10 maart - PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series, Nintendo Switch)


- DC's Justice League: Cosmic Chaos (10 maart - PS4, Nintendo Switch)

 


- Peppa Pig: Wereldavontuur (17 maart - PS4, PS5, Nintendo Switch)

 


- WWE 2K23 (17 maart - PS4, PS5, Xbox Series)



- Remnant: From the Ashes (21 maart - Nintendo Switch)

 


- Atelier Ryza 3: Alchemist and the End of the Secret Key (24 maart - PS4, PS5, Nintendo Switch)



- Dredge (30 maart - PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series, Nintendo Switch)


 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »