Sluiten
Jesse - Dinsdag 19 December 2023

De topfavorieten van afgelopen jaar!

De topfavorieten van afgelopen jaar!

2023 zit er bijna op, wat betekent dat het tijd is om de balans op te maken! In het afgelopen jaar hebben jullie een breed scala aan games in huis gehaald, maar enkele daarvan sprongen er duidelijk uit als de meest populaire keuzes. Om die reden hebben we een top 10 lijst samengesteld van jullie absolute favorieten.
10. Star Wars Jedi: Surivor

Star Wars Jedi: Survivor werd op 28 april gelanceerd en heeft wereldwijd al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De gameplayvideo van deze game bleek ook op ons YouTube-kanaal bijzonder populair, met maar liefst 71.000 weergaven is het de meest bekeken video op ons YouTube-kanaal.
9. Diablo IV

Diablo IV prijkt trots op de negende plek, en terecht! Deze langverwachte toevoeging aan de Diablo-serie heeft de gamingcommunity stormenderhand veroverd. De release van deze game werd met spanning verwacht, en het lijkt erop dat het niet alleen aan, maar zelfs over de verwachtingen heen is geschoten. De duistere en intrigerende sfeer van Diablo IV, samen met krachtige personages en uitdagende gameplay, heeft een breed publiek weten te boeien en heeft het een welverdiende plaats gekregen.
8. Call of Duty: Modern Warfare 3

Op de zesde plaats vinden we de game waarvan velen waarschijnlijk al hadden verwacht dat deze in de top 10 zou verschijnen: Call of Duty: Modern Warfare 3, uitgebracht op 10 november. De community heeft er zeer positief op gereageerd, en ondanks dat de game pas een maand uit is, geniet deze al van aanzienlijke populariteit.
7. Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI is een actie-rollenspel uit 2023, ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix. Het is het zestiende hoofddeel in de Final Fantasy-reeks en werd uitgebracht voor de PlayStation 5. Deze game kwam uit op 22 juni.
6. Fae Farm

Deze game kwam op 8 september uit voor Nintendo Switch en was erg populair. Deze betoverende reis, behorende tot het genre levenssimulatie. En heeft de harten van gamers over de hele wereld veroverd.
5. Spider-Man 2

En natuurlijk konden wij ook verwachten dat Spider-Man 2 in het rijtje voor zal komen. Deze game die alleen is uitgebracht voor PS5 is een erg succes. Spider-Man 2 is uitgebracht op 20 oktober. In totaal is deze game 5 miljoen keer verkocht in 10 dagen. Het is ook de snelst verkopende PlayStation Studios-game binnen 24 uur na de release
4. Resident Evil 4

Resident Evil 4 werd gereleased op 24 maart 2023. Door het succes van de game uit 2005 werd er een remastered uitgebracht. Deze remake is in totaal al 5 miljoen keer verkocht. Resident Evil 4 is genomineerd voor de Golden Joystick Award for Ultimate Game of the Year en The Game Award for Game of the Year.

 


3. Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder is een verademing voor het 2D Mario-genre, met zijn innovatieve aanpak, prachtige graphics en overvloed aan geheimen en uitdagingen. Op 20 oktober kwam deze populaire Mario game uit. Deze game is erg goed bevallen voor iedereen door de toffe nieuwe items en features. De meeste fans geven deze game een 9+. 

 


2. Hogwarts Legacy

Iedere Harry Potter fan heeft deze game gespeeld of kent het wel. Deze RPG game is uitgekomen op 10 februari en is tot op heden erg populair. Binnen twee weken na de lancering werden er meer dan 12 miljoen exemplaren van het spel verkocht, wat resulteerde in een wereldwijde omzet van $850 miljoen.
1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

En dan de winnaar van deze top 10 is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom geworden! Deze immens populaire Zelda game vonden jullie het allerleukste! Op 12 mei is deze game uitgebracht voor Nintendo Switch. Deze Zelda game is wereldwijd ook een van de best verkochte Nintendo Switch game tot nu toe. Deze game heeft een gemiddelde score van een 9,6!

 

Dankzij jullie betrokkenheid en liefde voor videogames was 2023 een geweldig jaar op gamegebied! We koesteren het vooruitzicht om samen met jullie in 2024 opnieuw boeiende game-avonturen te beleven. Bedankt!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »