Sluiten
Jimmy - Maandag 29 April 2024

Ontdek Paper Mario: The Thousand Year Door!

Bereid je voor op een nostalgische reis terug naar de geliefde Nintendo GameCube-game Paper Mario: The Thousand Year Door, de langverwachte remake die een comeback maakt naar de Nintendo Switch!

Ga op schattenjacht

Stap in de magische wereld van Mario's nieuwste avontuur! Met de hulp van trouwe bondgenoten als de energieke Goombella en de mysterieuze Vivian, trotseer je kwaadaardige vijanden en los je puzzels op in deze meeslepende reis door een wereld die letterlijk is opgebouwd uit papier.

Als prinses Peach Mario uitnodigt voor een spannende schattenjacht, vertrekt hij meteen naar het charmante stadje Boevechem. Maar bij zijn aankomst is Peach spoorloos verdwenen! Na het horen van de legende van de kristallen sterren, zet Mario koers om deze mythische schatten te vinden en hopelijk zijn geliefde prinses te redden.

Bowser en co.

Mario is niet de enige die geïnteresseerd is in de kristallen sterren. Er zijn kapers op de kust, en dit keer is Bowser niet de enige schurk die voor problemen zorgt! Zal het onze held lukken om deze oude artefacten te vinden, de Millenniumpoort te openen en misschien zelfs de wereld te redden?

Verken nieuwe locaties en herontdek oude favorieten terwijl je dieper in het verhaal duikt. Reis door kleurrijke landschappen zoals de donkere bossen van de Boggly Woods, de charmante stranden van Glitzville en de gevaarlijke ruïnes van de Pirate's Grotto. Elke locatie is doordrenkt van unieke uitdagingen en ontdekkingen die wachten om verkend te worden. Bekijk ook de video van IGN, waar je een eerste impressie kan zien:

 

Papieren avonturen

Ontdek een betoverende wereld van papier en avontuur terwijl je op zoek gaat naar de kristallen sterren! Verlaat de grenzen van Boevechem en verken een wereld vol verrassingen: van een angstaanjagend kasteel bewoond door een gigantische draak tot een vervloekt stadje gehuld in eeuwige duisternis, en zelfs spannend detectivewerk aan boord van een rijdende trein!

Mario's unieke papieren vaardigheden komen goed van pas tijdens zijn reis. Transformeer in een papieren vliegtuigje om over afgronden te zweven of maak jezelf flinterdun om door nauwe gangetjes te glippen. Ontdek nieuwe vaardigheden en gebruik ze slim om verder te komen!

Ontmoet Mario's kleurrijke gezelschap

Onderweg ontmoet Mario een kleurrijke cast van metgezellen die hem willen helpen bij zijn missie. Elk personage heeft unieke vaardigheden die van pas komen tijdens het avontuur. Leer bijvoorbeeld van Goombella over vijanden en locaties, gebruik Koops om ontoegankelijke voorwerpen te bereiken, of laat Fameuze Flurrie obstakels wegblazen om verborgen paden te onthullen.

Strijd in stijl

Maar wees voorbereid op gevechten! Betreed het strijdperk en ga de confrontatie aan met vijanden in turn-based gevechten, onder toeziend oog van een enthousiast publiek. Gebruik badges, speciale aanvallen en timing om je vijanden te verslaan en het publiek te betoveren met je vechtkunsten!

Sluit je aan bij Mario en zijn vrienden voor een episch RPG-avontuur en ontrafel het mysterie achter de legendarische schat die verborgen ligt achter de Millenniumpoort. Zal Mario erin slagen zijn papieren missie te volbrengen, of zal alles letterlijk in de plooi vallen?

Paper Mario: The Thousand Year Door wordt uitgebracht op 23 mei voor de Nintendo Switch. Reserveer nu jouw exemplaar en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de papieren wereld van Mario en zijn vrienden! 

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »